Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 x Kith is bevestigd!

27 mei 2020 22:42
De Nike Air Force 1 x Kith is bevestigd!

Het is eindelijk zo ver. De langverwachte samenwerking tussen Kith en Nike zet eindelijk stappen in de juiste richting. De officiele foto’s van de Air Force 1 collab die al +/- een half jaar op ‘rumoured’ staan bevestigen dat het model daadwerkelijk uit zal komen. Deze Nike Air Force 1 Low x Kith heeft echter nog geen vaste releasedatum.

De colorway is eigenlijk vrij simpel. Zo is het volledige bovenwerk gemaakt van wit leer. Hier zien we echter wel een kith-patroon op het middenpaneel, achter de swoosh. Op de toebox zien we een rode mini-swoosh. Deze zelfde rode kleur zien we later ook terugkomen op de lining en de branding op de tongue en heel.

Nike Air Force 1 Low x Kith | CZ7926-100

Een vaste releasedatum heeft deze Nike Air Force 1 Low x Kith nog niet maar gezien het feit dat de officiele foto’s er al wel zijn stelt ons gerust. De kans is nu namelijk groot dat de collab binnenkort bevestigd zal worden door Nike. Zoals altijd zal het model ook uitkomen bij Nike.com

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release. Ook bekijk je hier het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Hiernaast bekijk je ook de meest hyped sneakers van dit moment.

Kith X Nike Air Force 1 Low

CZ7926-100 · Prijs vanaf €440,-

Naar alle aanbieders