Skip to content
Upcoming

Er staat een nieuwe Human Made x adidas collectie op de planning

27 mei 2020 11:32
Er staat een nieuwe Human Made x adidas collectie op de planning

Maak je ready voor Human Made x adidas, want Human Made is opnieuw een samenwerking aangegaan met adidas. Het is niet de eerste samenwerking dus ze weten dat het goed zit. De gehele collectie wordt eind dit jaar verwacht, dat is dus sneller dan verwacht! Er zullen meerdere colorways op verschillende modellen uit gaan komen. Dit geldt voor de Stan Smith en de adidas Campus. Nog heel even wachten dus, want een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Human Made x adidas pack

Elk model heeft zo zijn eigen heerlijke uiterlijk en colorway gekregen. Elk model is opgebouwd uit een tonale bovendeel. De Stan Smith wordt geleverd met de kenmerkende ingesneden door Human Made harten aan de zijkanten. Met een adidas tekst op de tong en het “Dry Alls” logo op de hielen. Elke Stan Smith heeft zijn eigen colorway gekregen, waaronder één zwarte. De andere twee zijn vooral wit met groene en blauwe details.

Natuurlijk konden we de adidas Campus niet vergeten. Deze worden alle drie geleverd met een suede bovenkant. Ook zie je wat kenmerken terug die ook op de Superstars werden gevestigd zoals de tekst “Gears For Futuristic Teenagers”. Dit zie je op de Three Stripes branding en de Human Made harten zie je terug op de hielen.

Release info

Hieronder vind je alle modellen en colorways van de samenwerking. Stuk voor stuk zijn het een plaatjes. Nog even wachten en voor je het weet, is het zo ver! Release data hebben we op het moment helaas nog niet. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: adidas