Skip to content
Upcoming

De Parley x adidas Ultraboost droppen zondag 31 mei

27 mei 2020 15:19
De Parley x adidas Ultraboost droppen zondag 31 mei

De twee fantastische grootheden blijven ons iedere keer maar weer opnieuw verrassen. Dit is namelijk zeker niet de eerste keer dat Parley en adidas samenwerken. Zij werken op regelmatige basis samen aan milieuvriendelijke producten. Eerder schreven we al over de nieuwe samenwerking die zij klaar hebben staan voor ons. Dan hebben we het natuurlijk over de adidas Ultraboost Parley Uncaged ‘White’ en ‘Core Black’. Parley en adidas hebben hard gewerkt aan de sneakers maar dit zijn twee plaatjes en deze droppen eindelijk aan het eind van deze week!

De adidas Ultraboost is nog redelijk jong, de sneaker is namelijk voor het eerst geïntroduceerd in 2015. adidas maakte de sneaker bekend als ‘de beste hardloopschoen ooit’. Uiteindelijk heeft de Ultraboost de sneakerwereld flink beïnvloed. De Boost technologie wordt namelijk nu ook gebruikt in verschillende Yeezy’s.

Parley x adidas UltraBoost Uncaged | EH1173 | EH1184

Er zullen aanstaande zondag maar liefst twee colorways droppen op het te gekke adidas Ultraboost Uncaged model. Het klassieke Ultraboost DNA blijft natuurlijk in deze sneaker bestaan. De sneaker zet natuurlijk de strijd tegen afval met het milieuvriendelijke partnership voort. Op beide colorways is plastic uit de oceaan verwerkt in vezels op de sneakers. De eerste colorway heeft een wit bovenwerk gekregen. Daarbij bevinden er zich lichtblauwe strepen horizontaal over het bovenwerk. Als we verder kijken naar de zool zien we dat deze ook een witte kleur heeft en dat de outsole een zwarte kleur heeft gekregen. De tweede colorway heeft net als de eerste colorway blauwe horizontale strepen op het bovenwerk. Alle overige delen hebben een zwarte kleur gekregen. Wel heeft de midsole een witte kleur.

Deze twee te gekke colorways droppen aanstaande zondag 31 mei. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €159,00. Ze zullen onder andere verkrijgbaar zijn op sneakersnstuff.com. Ben je benieuwd welke sneakers er deze week nog meer zullen droppen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de foto’s van de sneakers!

adidas UltraBoost Uncaged Parley 'White'

EH1173 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Parley x adidas UltraBoost Uncaged

adidas UltraBoost Uncaged Parley 'Core Black'

EH1184 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Parley x adidas UltraBoost Uncaged
Images by adidas