Skip to content
Upcoming

De Carhartt x Converse Chuck Taylor dropt donderdag 28 mei

27 mei 2020 14:42
De Carhartt x Converse Chuck Taylor dropt donderdag 28 mei

Converse heeft een nieuwe samenwerking klaarstaan voor ons. En niet zomaar eentje, eentje met niemand minder dan Carhartt WIP. De merken hebben al meerdere keren samengewerkt en met succes. De samenwerking is uitgevoerd op het razend populaire Chuck Taylor model. Converse introduceerde in 1917 het Chuck Taylor model. Sinds zijn debuut is de sneaker in ontzettend veel colorways verschenen. We zijn nu al ruim 100 jaar later en de sneaker wordt nog steeds volop gedragen. Het kan niet anders dat dit ook weer een plaatje wordt.

Carhartt bestaat al jaren. Het merk werd opgericht in 1889 en is tot de dag van vandaag nog steeds volop bezig met het ontwerpen van kleding. In 1989 hebben zij Carhartt WIP opgericht wat meer in het teken staat van skate kleding. Carhartt staat bekend om hun robuuste constructies aan kleding, innovatieve ontwerpen, maar vooral niet te vergeten duurzaamheid.

Carhartt x Converse Chuck Taylor Renew | 168156C

De sneaker heeft een unieke colorway, de buitenste panalen komen namelijk in twee verschillende blauwe tinten. De linker sneaker heeft een navy buitenkant en de rechter is ietsjes lichter. De bruine kleur is terug te vinden op de binnenste panelen. Op het bovenwerk is natuurlijk het Converse branding terug te vinden in het wit met bordeaux rode letters. De ster in het midden heeft een oranje kleur gekregen. Verder wordt de tong bedekt met een zwarte kleur en is het branding logo van Carhartt hierop terug te vinden. Als we verder kijken zien we dat de sneaker zijn klassieke rubberen zool behouden heeft.

De Carhartt x Converse Chuck zal dus vanaf morgen, donderdag 28 mei, verkrijgbaar zijn via endclothing.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €155,00. Ben je benieuwd welke sneakers er dit weekend nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de colorway!

Carhartt X Converse Chuck Taylor Renew

168156C · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Afbeelding: End