Skip to content
Upcoming

Kanye heeft nieuwe colorway ready voor Yeezy Boost 350 v2

25 mei 2020 19:54
Kanye heeft nieuwe colorway ready voor Yeezy Boost 350 v2

Ye’s back, en adidas is niet van plan om zijn sneakers in zijn vergetelheid te laten. We hebben het natuurlijk over de geweldige samenwerking van Kanye en adidas; de adidas Yeezy Boost. Nu al bijna een onsterfelijk icoon, die je niet meer kan weg denken uit het straatbeeld. Er zijn eindelijk foto’s van de allernieuwste Yeezy Boost 350 v2, die krijgt namelijk een ‘Zyon’ colorway. Het paar belooft ook al snel te droppen, dus lees snel verder voor alle informatie je nodig hebt om dit heerlijke paar te coppen.

adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Zyon’ | FZ1267

Er kwamen vaker meerdere verschillen modellen uit, maar toch is de 350 v2 een echte klassieker geworden. Die heeft ook de laatste tijd veel colorways mogen ontvangen, en er beloven nog veel meer te komen. Kijk maar naar de ‘Zyon’. De allernieuwste is dus gepland in de zomer, en is dus perfect voor het heerlijke weer.

Het is een relatief karakeristiek paar dat wordt gekenmerkt door de gebruikelijke aardetinten. De bovenkant vermengt zich in subtiele bruine hints naar de witte gebroken tooling. Dit terwijl de zwart geverfde striping het paneel visueel scheidt van zijn meer ‘achromatische’ tegenhangers. De veters hinten een beetje naar grijs, als aanvulling en het extra ingebedde stuk langs de buitenzool. Die krijgt een crèmekleurige lichte tint, wat nieuw is. Want vaak krijgen ze een gebruikelijke gum kleur.

Release info

Nog heel even wachten dus, dan belooft dit heerlijke paar al te droppen bij adidas op zaterdag 13 juni 2020. Wees er snel bij, deze zullen binnen no time uitverkocht zijn. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 220,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'

FZ1267 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas