Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren terug

25 mei 2020 15:30
De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren terug

De Nike Dunk is al lekker bezig dit jaar. De sneaker is al meerdere malen verschenen met verschillende samenwerkingen en ook komt de Dunk Low binnenkort in een ‘University Red‘ colorway. Ook voor 2021 staan er vast grootse dingen gepland. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren namelijk terug. Nike is hard bezig met het ontwerpen van deze colorways. We kunnen verwachten dat deze enorm lijkt op de laatste release in 2016. Ook komen er twee nieuwe colorways bij, namelijk ‘Vast Grey’ en ‘White/Black’.

Nike Dunk High ‘Syracuse’ ‘Vast Grey’ | DD1399-101 | DD1399-100

De sneaker komt in twee verschillende colorways. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ heeft een kleurrijke colorway gekregen en de Nike Dunk High ‘Vast Grey’ blijft redelijk basic. De eerste colorway heeft een bovenwerk van oranje en wit. De kleur oranje bevindt zich rondom de neus en bij de hiel. Ook de Swoosh en het gedeelte bij de veters hebben de kleur oranje gekregen. Als we verder kijken naar het logo op de tong zien we dat de oranje kleur terug komt in het branding-logo. De tweede ‘Vast Grey’ colorway heeft een, de naam verklapt het al, grijze kleur gekregen. Het bovenwerk heeft een witte basiskleur gemixt met een grijze kleur. Ook dit grijze komt terug rondom de neus, hiel en ook de Swoosh heeft een grijze kleur. Deze twee sneakers zijn perfect om de zomer door te komen!

We moeten helaas nog even wachten tot deze twee Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Vast Grey’ uitkomen. De sneakers hebben nog geen exacte releasedatum gekregen, maar we verwachten dat deze in de loop van de lente in 2021 uitkomen. Wij hopen binnenkort meer te weten over de exacte releasedatum van deze sneakers. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze releases. Check ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Nike Dunk High 'Syracuse'

DD1399-101 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 'Vast Grey'

DD1399-100 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders