Parley x adidas is terug met de Ultraboost 4D in ‘Core Black’ 59

Het is zeker niet de eerste samenwerking tussen Parley en adidas, maar toch blijven ze ons elke keer maar weer opnieuw verassen. Want wat een bijzondere en heerlijke sneakers zetten ze toch neer! Het zijn vooral de opmerkelijke mashups die je tegenkomt. Het is de perfecte combinatie van het gedreven initiatief tonen in duurzaamheid van Parley en de kwaliteit van adidas dat zorgt voor een dynamisch duo. Nu is het weer zo ver, want ze hebben een heerlijke colorway gedropt op de Ultra Boost 4D in een ‘Core Black’ colorway. Het paar wordt in 2020 verwacht maar een precieze datum hebben we nog niet.

Parley x adidas Ultra Boost 3D ‘Core Black’ | FX2434

Het is een heerlijk paar die ook nog eens hoog scoort als het gaat om comfort en technische details in het grote geheel. Dit paar is een sneaker vanuit de toekomst. Want naast het feit dat de sneaker duurzaam is, is die ook voorzien van Carbon’s innovatieve 4D technologie. De sneaker is gedeeltelijk voorzien van plastic dat uit de oceaan is gehaald. Nu heeft de ‘Black’ een onopvallend Primeknit Ultra Boost bovenwerk met ‘Blue Spirit’ vezels die er doorheen golven. Branding is geborduurd. Dit gebeurt terwijl de drie strepen elegant over de laterale en mediale zijpanelen schiet. Deze wil je hebben!

Release info

Natuurlijk zal dit dynamische duo bij adidas verkrijgbaar zijn, dan zullen ze gaan vanaf 225,- euro. Het heerlijke paar zal in 2020 verwacht worden, maar een exacte release datum hebben we helaas nog niet. Dat zal snel bekend worden gemaakt in de aankomende maanden, dus wees scherp. Om jullie toch nog een handje te helpen, is het ook handig om onze releasekalender in de gaten te houden. Zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste releases en sneakers.

adidas Ultraboost 4D Parley 'Core Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Hypetobs
Previous ArticleNext Article

Size? X adidas ZX5000 dropt eerste foto’s van nieuwe samenwerking 10

De geruchten gingen al dat Size x adidas opnieuw de samenwerking zouden aangaan, en dit keer is de adidas ZX5000 in een heerlijk nieuw jasje gestopt. En we kunnen met volle trots zeggen dat er bij vele al het schuim in de sneakers staat. Er is gekozen voor een slim herfstachtig kleurenpalet. De Size? crew laat weten dat nog niet alles is en dat we hun in de gaten moeten houden want voor je het weet zijn er een heleboel nieuwe updates. Zouden ze dan ook de adidas ZX10.000 transformeren? Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Size? bestaat dit jaar alweer 20 jaar! Ze vertelden op hun verjaardag dat ze veel exclusieve sneakers zouden droppen en die we snel kunnen verwachten. Size? opende zijn deuren voor het eerst in 2000. Size? staat bekend om de moderne winkels en exclusieve producten die altijd binnen no time uitverkocht zouden zijn.

Size? X adidas ZX5000 / ZX10.000

De heerlijke samenwerking is zeker weten goed gelukt. En zoals velen zeggen, dit lijkt een trefzekere winnaar te zijn. Er is gebruik gemaakt van een slim herfstkleurig pallet die terug is te zien over de gehele sneaker. Natuurlijk kon de Size? branding niet missen, en die zijn gevestigd op de hielen voor extra detailpunten. Ze hebben beide een andere kleur gekregen. Op de foto’s zie je twee verschillende sneakers, het lijkt op de ZX10.000. Deze kunnen we ook verwachten. Maar daar is nog geen verdere informatie over bekend.

Release info

Helaas zijn dit nog maar de eerste foto’s van het paar van de samenwerking Size x adidas, maar een releasedatum is nog niet vastgesteld. Maar zoals Size? crew zegt, houd ze in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Lukematthews_

‘Cuban Link’, de volgende Nike Air Max 90 colorway 14

Door het hele jaar heen is Nike druk bezig met het uitbrengen van bijzondere Air Max 90 releases. Dit is niet voor niks. Het model bestaat dit jaar namelijk 30 jaar en dat wordt groots gevierd. Met talloze collabs en exclusieve colorways is de Air Max 90 weer populairder dan ooit. We hebben nu ook nieuwe beelden van een nieuwe colorway van de Air Max 90. Deze variant bestaat uit een vrij aparte combo maar is geïnspireerd op Cuba. In dit artikel duiken we in op de Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’

Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ | CZ0469-200

Het bovenwerk van deze Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ is gemaakt van kleuren die we zelden samen zien. Zo is de mudguard en midsole pitch-black met hieronder een gumsole. Verder zien we boven op het bovenwerk een lichte sail-kleur met lichtgeel en roze. Een opvallend detail is de zilveren Cuban bracelet met een gouden mini swoosh. 

Deze Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ zal uitkomen op donderdag 11 juni 2020 via o.a. Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en updates over deze release. Je checkt hier ook het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment. 

Images: Titolo

LEAKED: Nike en Jordan Brand’s 2021 All Star-releases 19

Elk jaar wordt er tijdens het Amerikaanse All Star weekend een grote hoeveelheid exclusieve releases uitgebracht. Voor de eerste twee releases pakt Jordan Brand hét Air Jordan model van 2020, de Air Jordan 1. De Air Jordan 1 All Star 2021 zal uitkomen in een low en een high variant.

Sneaker-leaker Py_Rates heeft op zijn socials getoond dat Jordan brand dezelfde colorway op een low en op een high variant zullen uitbrengen. Het ziet ernaar uit dat ze voor het bovenwerk gebruik hebben gemaakt van twee materialen. Deze colorway is zwart en wit en heeft lakleer bij de mudguard en corduroy bij de achterkant en Swoosh.

Naast deze Air Jordan 1 ‘All Star 2021’ komt er ook nog een Nike Dunk High SE ‘All-Star 2021’. De upper bestaat uit zwarte overlays die gemaakt zijn van lakleer waardoor het extra glimt. De baby blauwe details tussenin zijn gemaakt van normaal nerfleer. Op de zijkant zien we een speciaal ‘All Star Indiana’ logo staan. 

Een exacte releasedatum is nog niet bekend van deze All Star 2021 releases. We verwachten wel dat ze ongeveer 1 week voor het All Star weekend uit zullen komen in 2021.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd uit zullen komen. Ook zie je hier het overzicht met alle hyped sneakers van dit moment. 

All Star 2021
All Star 2021
All Star 2021
Images by: PY_Rates