De Nike SB Dunk Low SP ‘Brazil’ dropt 21 mei 93

Enige tijd geleden introduceerde we deze oude ‘Brazil’ colorway van de Nike Dunk Low. We zijn super blij dat we nu kunnen melden dat het model deze week uit zal komen. Het model is gebaseerd op de Braziliaanse vlag en dit feit is moeilijk te ontzien. Met een volledig lederen bovenwerk zal je met deze sneaker gegarandeerd de shine pakken die je verdient.

Zoals we al zeiden is het volledige bovenwerk gemaakt van leer. Zoals we gewend zijn van de Dunk Low line heeft de toebox de welbekende perforated holes. Dit zorgt ervoor dat je voetjes lekker fris en koel blijven tijdens het dragen van de sneakers. In tegenstelling tot de SB-variant van de Dunk Low heeft deze SP variant geen padded tongue. Deze is een stuk dunner en vergelijkbaar met andere Nike modellen. De naam van het model zegt al genoeg over de colorway. Zo zien we dat deze tri-tone colorway voornamelijk bestaat uit geel en groen.

De Nike Dunk Low SP ‘Brazil’ staat gepland op 21 mei 2020. Het model zal uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Je check de Sneakerjagers Releasekalender voor het complete overzicht van deze sneakers. Let wel op: Veel van de retailers releasen deze sneaker als een raffle! Je moet je dus tijdig inschrijven om kans te maken de sneakers te kunnen kopen.  

Nike Dunk Low SP 'Brazil'

CU1727-700 · Prijs vanaf €242,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low SP ‘Brazil’
Dunk Low SP ‘Brazil’
Dunk Low SP ‘Brazil’
Dunk Low SP ‘Brazil’
Images by: END.

Previous ArticleNext Article

Er komt een Nike Air Max 270 ‘Pre-Day’ colorway aan 1

Nike is lekker op dreef. Zij hebben de afgelopen tijd vele nieuwe colorways gelanceerd. Nike bereidt zich vast goed voor op de warmere dagen die er weer aan zitten te komen. Er staat dan ook een gloednieuwe colorway op de Air Max 270 klaar voor ons. De sneaker is al in vele colorways verschenen en staat dus nu opnieuw klaar om weer te shinen. De officiële beelden van deze Air Max 270 ‘Pre-Day’ moeten nog komen, maar we weten nu al dat dit een plaatje wordt.

Nike Air Max 270 ‘Pre-Day’ | Closer Look

De officiële afbeeldingen zijn nog niet gelekt. De afbeelding hieronder is slechts een schets van hoe de sneaker er (waarschijnlijk) uit komt te zien. Op eerste oog lijkt de sneaker geïnspireerd op een retro hardlopers stijl uit het verleden. Het bovenwerk heeft een nylon basis geaccentueerd met bijpassende suède overlays. In de schoen vinden zich een aantal regenboog details. Dit effect is te zien in de Swoosh, hiel label en in het lipje op de tong. Verder heeft het bovenwerk naar schatting een blauwe kleur gekregen en komt de blauwe kleur terug in de air-unit. De sneaker wordt afgemaakt met een witte middenzool en lichtbruine buitenzool. Hoe dan ook zal deze sneaker een topper zijn voor de zomer om je basic outfit toch minder basic te maken!

Wanneer de sneaker zal releasen is nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend hoeveel de sneaker zal gaan kosten. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten zodat je op de hoogte blijft van deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en check hier beneden de afbeelding die ons een beeld geeft hoe de sneaker er waarschijnlijk uit komt te zien.

Nike Air Max 270 'Pre-Day'
Image by solebyjc

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ dropt op Black Friday 9

adidas heeft dit jaar al diverse Yeezy colorways gedropt. Dat is iets wat wij natuurlijk totaal niet erg vinden. adidas en Kanye West zijn voorlopig dan ook nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Het te gekke Yeezy Boost 380 model komt in een nieuwe ‘Onyx’ colorway. Eentje die heel speciaal belooft te worden!

De Yeezy’s zijn razend populair en altijd binnen no-time uitverkocht. Als je een paartje wil scoren moet je er dus snel bij zijn. Het bekendste model, de Yeezy Boost 350, verscheen in juni 2015 voor het eerst. Sindsdien zijn er meerdere varianten op het model uitgebracht zoals de Yeezy Boost 380, Yeezy Boost 350 V2 en nog veel meer. Al deze sneakers zijn door de jaren heen al in een heleboel colorways uitgebracht en ze blijven altijd fantastisch.

adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ | Q47307

Deze te gekke ‘Onyx’ colorway heeft een kleurenpallet van zwart en marineblauw. Het bovenwerk is gekleed in zwart Primeknit materiaal met kleine marineblauwe details. De kleine blauwe details zijn bijvoorbeeld te zien bij de veters. De transparante tussenzool en de rubberen outsole van gum maakt dit paar helemaal compleet. Leuk nieuws, er zal ook nog een reflecterende versie op dit model worden uitgebracht. Deze is exact hetzelfde alleen heeft een reflecterend bovenwerk.

Deze toffe adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ zal releasen op donderdag 27 november 2020, Black Friday. Vergeet je wekker niet voordat je te laat bent want om klokslag 08:00 zal dit paar releasen op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €230,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er deze zomer nog meer releasen? Check dan onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy 380 380 'Onyx'

vrijdag 27 november 2020

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 380 'Onyx'
Image by Yeezy Mafia

De sacai x Nike VaporWaffle verschijnt in een zwart met witte colorway 15

Een paar dagen terug schreven wij dat de sacai x Nike VaporWaffle in een ‘sail’ colorway komt, we hebben goed nieuws want de sneaker is in nog een colorway verschenen. Deze keer lijkt de sneaker te komen in een zwart met witte kleuroptie. Dit is niet de eerste keer dat Nike en sacai samenwerken, zij hebben al meerdere malen succes geleverd op de Waffle modellen. Ook deze keer zal de colorway plaatsvinden op het Nike VaporWaffle model.

sacai x Nike VaporWaffle ‘Black/White’ | Closer Look

Deze nieuwe sacai x Nike VaporWaffle heeft een redelijk basic colorway gekregen. De sneaker beschikt namelijk over een kleurenpallet van wit en zwart. Het bovenwerk heeft een combinatie van mesh en suède. De sneaker combineert elementen van de zowel Nike Pegasus als de Nike VaporFly. Daarbij beschikt de sneaker over dubbele details zoals de Swooshes, veters, tongen, en dikkere tussenzool. Dit paar heeft een zwart bovenwerk met witte details. Zo is de kleur wit gecombineerd met pure platinum te zien in de Swoosh en in het branding logo op de tong. Ook het heel-logo heeft een witte kleur gekregen. Het ontwerp wordt compleet gemaakt met een gelaagde midsole en een rubberen wafel outsole gecombineerd in wit en pure platinum. Kortom, een heerlijk paartje voor de zomer om je outfit compleet te maken!

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet bekend. Deze sacai x Nike VaporWaffle wordt in de loop van de zomer van 2020 verwacht. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en check de afbeeldingen hieronder. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

sacai x Nike VaporWaffle 'Black/White'
sacai x Nike VaporWaffle 'Black/White'
Images by earlygvng