De Air Jordan 9 ‘University Gold’ komt in 2021 47

Vandaag komen wij met de een introductie van een model wat we de laatste die niet meer zo vaak zien verschijnen. Het gaat om de Air Jordan 9. Het model heeft een zwart/gouden colorway gekregen en heeft hierdoor echt een premium feeling gekregen. De naam van het model is de Air Jordan 9 ‘University Gold’.

Het begin in 2020 bijna dagelijks te worden dat wij met nieuwe leaks komen van Air Jordan’s of Dunk modellen. Modellen als de Dunk Low of de Air Jordan 1 zijn hotter dan ooit. Het is echter wel nieuw voor ons dat de Air Jordan 9 out of the blue ineens een nieuwe colorway krijgt.

Het model is gemaakt van een zwart/grijzen bovenwerk/ We zien dat ze gebruik gemaakt hebben van suede voor het bovenwerk en een glad matzwart lederen materiaal voor de mudguard die door loopt tot de heel. Verspreid over de sneaker zien we gouden details. Deze details geven de sneaker de ‘kers op de taart’ die hij anders nodig zou hebben gehad. 

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 9 ‘University Gold’. Het gerucht gaat dat hij uit zal komen in het eerste kwartaal van 2021. Dit betekend dat we helaas nog wel even moeten wachten. Zoals altijd is de kans groot dat de sneakers uitgebracht zullen worden via Nike.com.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor eventuele updates over deze release.

Jordan 9 'University Gold'
Previous ArticleNext Article

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ dropt op Black Friday 4

adidas heeft dit jaar al diverse Yeezy colorways gedropt. Dat is iets wat wij natuurlijk totaal niet erg vinden. adidas en Kanye West zijn voorlopig dan ook nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Het te gekke Yeezy Boost 380 model komt in een nieuwe ‘Onyx’ colorway. Eentje die heel speciaal belooft te worden!

De Yeezy’s zijn razend populair en altijd binnen no-time uitverkocht. Als je een paartje wil scoren moet je er dus snel bij zijn. Het bekendste model, de Yeezy Boost 350, verscheen in juni 2015 voor het eerst. Sindsdien zijn er meerdere varianten op het model uitgebracht zoals de Yeezy Boost 380, Yeezy Boost 350 V2 en nog veel meer. Al deze sneakers zijn door de jaren heen al in een heleboel colorways uitgebracht en ze blijven altijd fantastisch.

adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ | Q47307

Deze te gekke ‘Onyx’ colorway heeft een kleurenpallet van zwart en marineblauw. Het bovenwerk is gekleed in zwart Primeknit materiaal met kleine marineblauwe details. De kleine blauwe details zijn bijvoorbeeld te zien bij de veters. De transparante tussenzool en de rubberen outsole van gum maakt dit paar helemaal compleet. Leuk nieuws, er zal ook nog een reflecterende versie op dit model worden uitgebracht. Deze is exact hetzelfde alleen heeft een reflecterend bovenwerk.

Deze toffe adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ zal releasen op donderdag 27 november 2020, Black Friday. Vergeet je wekker niet voordat je te laat bent want om klokslag 08:00 zal dit paar releasen op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €230,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er deze zomer nog meer releasen? Check dan onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy 380 380 'Onyx'

vrijdag 27 november 2020

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 380 'Onyx'
Image by Yeezy Mafia

De sacai x Nike VaporWaffle verschijnt in een zwart met witte colorway 12

Een paar dagen terug schreven wij dat de sacai x Nike VaporWaffle in een ‘sail’ colorway komt, we hebben goed nieuws want de sneaker is in nog een colorway verschenen. Deze keer lijkt de sneaker te komen in een zwart met witte kleuroptie. Dit is niet de eerste keer dat Nike en sacai samenwerken, zij hebben al meerdere malen succes geleverd op de Waffle modellen. Ook deze keer zal de colorway plaatsvinden op het Nike VaporWaffle model.

sacai x Nike VaporWaffle ‘Black/White’ | Closer Look

Deze nieuwe sacai x Nike VaporWaffle heeft een redelijk basic colorway gekregen. De sneaker beschikt namelijk over een kleurenpallet van wit en zwart. Het bovenwerk heeft een combinatie van mesh en suède. De sneaker combineert elementen van de zowel Nike Pegasus als de Nike VaporFly. Daarbij beschikt de sneaker over dubbele details zoals de Swooshes, veters, tongen, en dikkere tussenzool. Dit paar heeft een zwart bovenwerk met witte details. Zo is de kleur wit gecombineerd met pure platinum te zien in de Swoosh en in het branding logo op de tong. Ook het heel-logo heeft een witte kleur gekregen. Het ontwerp wordt compleet gemaakt met een gelaagde midsole en een rubberen wafel outsole gecombineerd in wit en pure platinum. Kortom, een heerlijk paartje voor de zomer om je outfit compleet te maken!

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet bekend. Deze sacai x Nike VaporWaffle wordt in de loop van de zomer van 2020 verwacht. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en check de afbeeldingen hieronder. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

sacai x Nike VaporWaffle 'Black/White'
sacai x Nike VaporWaffle 'Black/White'
Images by earlygvng

Een zomerse colorway op Nike Air Force 1 ’07 LV8 voor dames 16

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 voor de dames heeft nog steeds zijn klassieke uiterlijk, maar komt met een heerlijke zomerse vibe van Neon Orange en Pink Foam op de iconische witte lederen basis. De legende uit 1982 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en heeft inmiddels zoveel colorways mogen meemaken, dat het niet meer bij te houden is. De sneakers zijn nu al verkrijgbaar, dus lees snel verder voor alle informatie.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 heeft een andere naam gekregen, zoals je misschien al is opgevallen. Het betekent meer dat de sneaker vertelt over de kenmerken van het paar. Het woord LV8 betekent ‘Elevate’ en daarmee bedoelen ze dat de zool iets hoger is dan de reguliere versies van de Air Force 1. Zo is er bij deze colorway een bovenwerk gekozen van leder, synthetisch materiaal of textiel. Dit is afhankelijk van de kleur. Daarnaast heeft de buitenzool een cirkelvormig patroon voor uitstekende grip en duurzaamheid. Ook heeft de ’07 LV8 perforaties in het bovenwerk voor voldoende ademend vermogen.

Nike Air Force 1 ’07 LV8

Deze heerlijke colorway voor dames heeft een zacht uiterlijk gekregen. Zo heeft de sneaker een witte lederen basis. Op het middenstuk onder de swoosh is er gekozen voor een baby roze kleur, dit zorgt voor een zachte afwisseling. Die perfect uitkomt met de oranje neon details die je terug ziet op de branding op de tong en de achterkant van de sneaker. En natuurlijk ook op de binnenzool. De Swoosh heeft een grijze kleur gekregen. Dit rust allemaal op een wat hogere zool, dat is waar de LV8 voor staat.

Release info

Dit heerlijke paar is inmiddels al verkrijgbaar bij JDSports. De maten gaan vanaf 36 en zijn er voor de dames. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 100,- euro. Het zijn de perfecte sneakers voor het heerlijke weer dat eraan komt. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Images by: JDSports