Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low krijgt een nieuwe colorway deze zomer

11 mei 2020 14:17
De Air Jordan 1 Low krijgt een nieuwe colorway deze zomer

Jordan Brand is de laatste tijd volop bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. De Air Jordan 1 Low is van plan deze zomer in verschillende nieuwe colorways uit te komen. Het bekende model is verschenen in een nieuw zomers kleurtje. Deze keer is het tijd voor een bordeaux rode tint met een extra hardware detail. We kunnen niet langer wachten op deze Air Jordan Black/Red.

De Air Jordan 1 is al jaren een razend populaire sneaker van Jordan Brand. Sinds 1985 is deze klassieker al op de markt. De sneaker werd exclusief voor Michael Jordan geproduceerd als een basketbalsneaker. Een tijdje daarna is voor iedereen beschikbaar gesteld en werd al snel razendpopulair als lifestyle sneaker. Dit model is verkrijgbaar is een lage, midden en hoge variant.

Air Jordan 1 Low ‘Black/Red’ | DB6491-600

De sneaker zal deze keer verschijnen in een zwart met bordeaux rode colorway. Het bovenwerk beschikt over een zwarte leren basis met bordeaux rode overlays van leer. Dit stevige leer zorgt ervoor dat de sneaker stevig zit de hele dag door. De witte midsole en rubberen bordeaux rode outsole zorgen voor meer contrast in de sneaker. Deze Air Jordan 1 ‘Black/Red’ wordt benadrukt met een extra hardware op de tong. Op de tong bevindt zich namelijk een afneembare Jumpman-hangtag, het Wings-logo en kenmerkende kanten dubrae. De bordeaux rode kleur is voornamelijk terug te vinden op de neus en rondom de hiel. Ook heeft de Swoosh een bordeaux rode kleur gekregen. Als finishing touch is het bovenste gedeelte rondom de binnenkant afgemaakt met subtiel glimmend suède materiaal.

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat deze in de komende weken online zal komen. Bekijk tot die tijd hieronder de afbeeldingen en houd in onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Air Jordan 1 Low 'Black/Red'

DB6491-600 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Black / Red'
Air Jordan 1 Low 'Black / Red'