Skip to content
Upcoming

Release Reminder: De Nike Air Force 1 React QS ‘White’ dropt vrijdag 8 mei

7 mei 2020 14:57
Release Reminder: De Nike Air Force 1 React QS ‘White’ dropt vrijdag 8 mei

Voor de liefhebbers van de Nike Air Force 1 React hebben wij goed nieuws. Morgen, vrijdag 8 mei, komt er een nieuwe colorway naar buiten op dit iconische model. De Air Force React White is een subtiele, maar heeft toch veel details.

Sinds 1982 is deze Nike Air Force 1 niet meer weg te denken. De sneaker is ontworpen door Bruce Kilgore en begon als een basketbalsneaker. Sinds zijn lancering is het design niet veel veranderd, maar heeft hij wel een aantal metamorfoses ondergaan. Zo is er nu de Nike Air Force 1 Shadow en de Nike Air Force 1 React. De Air Force React is een mix tussen de Nike Air Force 1, de Nike Air Max React en het D/MS/X model.

Nike Air Force 1 React QS ‘White’ | CQ8879-100

De sneaker beschikt over een overall wit bovenwerk en heeft een subtiel vierkantjes patroon. Daarbij bevindt zich op het bovenwerk een overlay van suède, rondom de neus. De kenmerkende oversized Swoosh heeft een heel lichtblauwe lijn gekregen. Over het bovenwerk loopt een lichtgrijze lijn van boven naar beneden. Een leuk detail aan de sneaker is de midsole gemaakt van doorzichtig materiaal. Deze heeft een lichtblauwe kleur gegeven en creëert diepte in de schoen. De air-demping in de zool zorgt ervoor dat de sneaker heerlijk is om te hele dag op te lopen. Op de tong is het Nike React logo terug te vinden evenals op de heel van de sneaker.

Deze Nike Air Force 1 React QS ‘White’ dropt dus morgen, vrijdag 8 mei, op Nike.com. Zet je wekker, want om klokslag 9:00 zal dit paar online verschijnen. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,00. Ben je benieuwd welke sneakers er dit weekend nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Tot morgen kun je nog hieronder de afbeeldingen van de sneaker bewonderen!

Nike Air Force 1 React QS 'White'

CQ8879-100 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 React QS 'White'
Nike Air Force 1 React QS 'White'
Images by Nike