Skip to content
Upcoming

Korting graaien op deze Nike React Element 55 ‘Rose’

6 mei 2020 14:00
Korting graaien op deze Nike React Element 55 ‘Rose’

Toen de Nike React element 87 voor het eerst geïntroduceerd werd in 2018 was de sneaker direct een hit. Al vrij snel volgde het broertje van de 87, de Nike React Element 55. Een lichtere en slankere versie van zijn voorganger. De sneaker werd snel populair en werd enorm gewaardeerd door zijn extreem comfortabele REACT midsole. Waar de React Element 87 bekend staat om zijn wat wildere looks is de Element 55 toch meestal wat rustiger gebleven. Tonal of duo-tone colorways passen perfect op het lichte model. Dit blijkt maar weer met deze Nike WMNS React Element 55 ‘Rose’

In dit geval heeft Nike eigenlijk een hele simpele colorway gemaakt. Zo is het bovenwerk gemaakt van twee kleuren: roze en wit. Het gehele TPU-bovenwerk is uitgevoerd in lichtroze. Hier overheen zien we witte details in de vorm van een swoosh, branding en lines bij de laces. Een ander leuk detail aan deze sneaker is de prijs. Hij is namelijk afgeprijsd van €130,- naar €80,-! Dat is een lekkere €50,- die je zo in je eigen zak kunt steken.

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste deals en steals voor de beste prijs. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs!

Nike Wmns React Element 55 'Pale Pink'

BQ2728-600 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 ‘Rose’
prijs: van €130,- naar €80,-
Shop ze hier

Element 55 'Rose'
Element 55 'Rose'
Element 55 'Rose'