Skip to content
Upcoming

De ASICS GEL-Lyte III OG ‘Citrus’ is verkrijgbaar voor €85,-

5 mei 2020 20:00
De ASICS GEL-Lyte III OG ‘Citrus’ is verkrijgbaar voor €85,-

Misschien wel het populairste model momenteel van ASICS, de Gel-Lyte III. Nu is de populaire ‘White’ colorway behoorlijk afgeprijsd. Jij krijgt de mogelijkheid om dit prachtige paartje namelijk te scoren voor maar €85,-.

ASICS heeft een rijke geschiedenis als het op sneakers aankomt. In 1949 werd het merk opgericht door Kihachiro Onitsuka. In de loop van de jaren heeft hij de harten gewonnen van vele atleten en sneakerheads. Dit jaar viert het ASICS Gel-Lyte III model haar dertigste verjaardag.

De sneaker werd in 1990 gereleased en was direct een grote hit onder de hardlopers. Niet alleen atleten hielden van de sneaker, maar ook een heleboel sneakerheads. Dit kwam ook door de innovatieve technologie die werd gebruikt. Tegenwoordig zie je de sneaker nog steeds voorbij komen op straat wat betekent dat de sneaker echt een tijdloos model is geworden.

Ook de colorway die nu is afgeprijsd is zeer geliefd. Het paar beschikt namelijk over een constructie die bestaat uit leer en suède. Verder heeft het silhouet een uniek gespleten tong waardoor je de sneaker makkelijk aan en uit trekt. De compressie gevormde EVA van het paar, zorgt voor een schokdempende demping. Terwijl de robuuste rubberen outsole zorgt voor betrouwbare grip in alle soorten omstandigheden.

Normaal gesproken kost de ASICS Gel-Lyte III ‘White’ €120,00 maar nu is de sneaker verkrijgbaar €85,00. Aarzel niet te lang, want de sneaker is zeer in trek. Voor meer steals & deals check je onze ‘Happy Sneaker Days’ pagina!


Asics Wmns Gel Lyte III OG

1192A178-100 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
ASICS GEL-Lyte III
ASICS GEL-Lyte III
ASICS GEL-Lyte III