De nieuwe Comme des Garçons Play X Converse Chuck 70 zullen in mei gedropt worden 399

Een paar weken geleden werden er door Comme des Garçons drie nieuwe colorways gereleased op de Converse Chuck 70. Ook hiervoor zijn er al flink wat verschillende colorways gereleased die een groot succes waren. De samenwerking tussen de twee is sowieso een groot succes want vaak is alles binnen no-time uitverkocht! Op 15 mei 2020 is het zover, dan komen Converse x CDG Play opnieuw met een samenwerking. Deze keer zal er ook weer een hoog en laag variant verschijnen, in een witte en zwarte colorway.

Het Japanse modemerk is opgericht in 1969, sinds 2004 is er een warenhuis dat gebaseerd is op de markt. Hier werden en worden de belangrijkste collecties verkocht van CDG zoals Play en Shirt. Het warenhuis is Dover Street Market, hier hebben ze vandaag de dag nog steeds de nieuwste collecties van CDG. Het is gevestigd in Londen en verschillende wereldsteden.

Comme Des Garçons X Converse Chuck 70

De witte colorway heeft de basis die we eerder al gezien hebben. De wit crème kleur is op het bovenwerk te zien dat bestaat uit canvas. Over het gehele bovenwerk zijn de zwarte welbekende hartjes van CDG te zien. Er is zoals altijd ook een rood hartje te zien. De rubberen toebox en de witte veters zorgen ervoor dat de colorway er super strak uit ziet. Dit geldt voor zowel het hoge als het lage model van de Converse Chuck 70.

De zwarte colorway is net andersom, het bovenwerk dat bestaat uit canvas heeft een zwarte kleur gekregen. Ook op deze colorway van het lage en het hoge model zijn over het gehele bovenwerk witte hartjes te zien. Op de zijkant is het welbekende rode hartje te zien. De rubberen crème zool en de toebox maken de sneaker helemaal af.

Op aanstaande woensdag, 29 april 2020 zullen de nieuwste colorways van CDG Play X Converse Chuck 70 verkrijgbaar zijn bij Dover Street Market. Vanaf 15 mei 2020 zullen deze verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Voor welke prijs deze sneakers verkocht zullen worden is nog onbekend. Houd ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender. Je kan de sneakers hieronder bekijken!


CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
Images by: Dover Street Market

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ released binnenkort 4

Vorige week werdt bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 een Brush Stroke make-over zou krijgen. Nu blijkt het dat de Air Jordan 1 Low ook de Brushstroke Swoosh make-over krijgt. Hierdoor kunnen wij dus nog meer modellen verwachten in deze pack.

De Air Jordan 1 Low kwam samen uit met de Air Jordan 1 High in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die gemaakt werdt voor Michael Jordan. De sneaker was erg geïnspireerd op de Nike Dunk Low alleen dan met het Jordan Wings logo op de hiel. Meerde colorways werden in een keer gereleased en weerspiegelden van veel Air Jordan 1 High colorways.

Air Jordan 1 Low ‘Brushstroke Swoosh’ | DA4659-001

De Air Jordan 1 Low wordt bekleed met zwart tumbled leather over bijna de gehele upper terwijl de hiel is gekleurd in het rood. De Brushstroke Swoosh op de upper is wit gekleurd met daarover heen nog een doorzichtige plastieken Swoosh. Op de hiel is het Jordan Wings logo in het zwart gegraveerd en maakt zo de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low Brushstroke is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Brushstroke Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Air Jordan 1 Low 'Brushstroke Swoosh'
Images by Nike

Dinsdag 7 juli 2020 dropt de Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ 5

We hebben lang op deze release moeten wachten, maar morgen 7 juli 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Air Jordan 5 High ‘Alternate Grape’ released eindelijk.

Begin 2019 doken de eerste geruchten op over een mogelijke ‘Grape’ colorway op de Air Jordan 5. Vervolgens verschenen er in september 2019 de eerste foto’s van de sneaker en nu zijn we alweer in juli 2020 en eindelijk dropt de gewilde sneaker!

Air Jordan 5 High ‘Altrernate Grape’ | 136027-500

Wat je zonder twijfel als eerste opvalt is het bovenwerk dat is gemaakt van suède. Deze is namelijk in een paarse kleur verwerkt. Verder zijn er zwarte accenten te vinden, zoals de veters, eyestays, zijpanelen en de tong zwart. Onder het bovenwerk loopt ook een zwarte midsole met hierop groenblauwe vormen. Deze groenblauwe kleur is ook terug te vinden op de tong. Om de sneaker af te maken is de outsole deels transparant.

Zoals we al zeiden is het morgen dinsdag 7 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker zal releasen voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s.


Air Jordan 5 High 'Alternate Grape'

dinsdag 7 juli 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Air Jordan 5 High
Images by 43Einhalb

Een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle is onderweg 16

Het is alweer even geleden dat er een samenwerking is gedropt tussen sacai x Nike, maar daar lijkt verandering in te komen. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een mogelijke Fragment x sacai x Nike LD Waffle.

De sacai x Nike collab is niks nieuws. Het was in 2019 misschien wel één van de meest populaire samenwerkingen die dropte en dat kwam voornamelijk door de sacai x Nike LD Waffle. De sneaker verscheen in zeven verschillende kleurcombinaties en er is een mogelijkheid dat er een achtste colorway onderweg is!

Fragment x sacai x Nike LD Waffle | First Look

Oprichter van Fragment, Hiroshi Fujiwara deelde op zijn Instagram profiel een foto waarop hij een sacai x Nike sneaker droeg die nog nooit eerder was gezien. De sneaker heeft blauwe, donkerblauwe en zwarte kleuren op het bovenwerk. Natuurlijk zijn ook de elementen, zoals Swooshes en zolen etc. weer dubbel verwerkt op de sneaker. Net boven de midsole is een Fragment detail te vinden.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Fragment samenwerkt met sacai, want in 2017 brachten ze samen een minimalistische Converse Chuck Taylor All Star. Helaas is er nog niets officieel bevestigd, dus blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Fragment x sacai x Nike
Image by @kunichi_nomura