Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Bred’ is nu verkrijgbaar

22 april 2020 17:26
De Nike Air Max 90 ‘Bred’ is nu verkrijgbaar

We kunnen al onze vermoedens uitspreken dat in 2020 de drie beste sneakers van Nike de Air Jordan 1, de Dunk Low en de Air Max 90 zullen worden. Waarbij twee van deze drie sneakers jarig zijn en de andere gewoon razend populair. De sneakers worden bijna dagelijks uitgebracht door het Amerikaans sportmerk. Ze komen nu ook met een rustige colorway op de klassieke Nike Air Max 90. De release is momenteel al verkrijgbaar bij Nike.com en gaat onder de naam Nike Air Max 90 ‘Bred’.

De Nike Air Max 90 ‘Bred’ is uitgevoerd in een rustige colorway. Zo is het bovenwerk van deze sneaker volledig zwart en gemaakt van leer en mesh. Over het bovenwerk heen zien we verschillende leuke details. Zo is de swoosh licht grijs en de middenpanelen rood. In het middelste rode paneel zien we Air Max branding in zwart en grijs. Het donkere bovenwerk heeft ook nog grijze Nike brandings op de tongue en op de heel.

Het gehele bovenwerk rust op een witte gladde midsole. Het tussenstuk in de midsole is voor deze release grijs gemaakt. Dezelfde grijs kleur is gebruikt voor de swoosh en de Nike branding op het bovenwerk. In de midsole zit een felrode ‘University Red’ air unit.

Deze Nike Air Max 90 ‘Bred’ is momenteel al verkrijgbaar bij Nike.com. Check deze link om deze strakke sneakers toe te kunnen voegen aan jouw collectie. Check ook de Sneakerjagers Releasekalender voor eventuele andere Nike Air Max 90 sneakers.

Nike Air Max 90 Premium 'Bred'

CW7481-002 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
University Red
University Red
University Red