Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Verona ‘Summit White’ dropt aanstaande zaterdag 18 april

16 april 2020 17:58
De Nike Air Max Verona ‘Summit White’ dropt aanstaande zaterdag 18 april

Er komt een nieuwe colorway op de Nike Air Max Verona. De Nike Air Max Verona is speciaal ontworpen voor alle dames en leent een paar elementen van de Air Max 90. Zo heeft de Air Max Verona een verhoogde en overdreven hak voor een nieuwe unieke look. Deze keer komt de sneaker in een witte colorway.

Nike Air Max Verona ‘Summit White’ | CZ6156-101

De naam verklapt het al een beetje maar deze sneaker beschikt over een wit bovenwerk. Door de combinatie van verschillende materialen die zijn gebruikt in het bovenwerk, krijgt de schoen meer diepte en een soort ‘Triple White’ effect. De sneaker beschikt over een zachte kraag en unieke stikselpatronen. De grote air-unit in de midsole zorgt voor een moderne draai en een stijlvolle look. Daarbij zorgt deze air-unit ervoor dat je de hele dag comfortable op je schoenen loopt. Om de sneaker toch nog wat meer kleur te geven is als finishing touch de Swoosh blauw gemaakt. Als detail komt deze kleur ook terug in de kleine gestikte Swoosh op de neus en in het branding-logo op de tong. De midsole is wit van kleur, terwijl de outsole een zwarte kleur heeft gekregen. De sneakers zijn perfect om net een kleine finishing touch aan je outfit te geven.

Deze nieuwste Air Max Verona zal vanaf aanstaande zaterdag 18 april verkrijgbaar zijn op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,00. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws en download de Sneakerjagers app in de appstore.

Nike Air Max Verona 'Sail/Blue'

CZ6156-101 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike