Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid ‘Triple White’ is vanaf nu verkrijgbaar

9 april 2020 15:00
De Air Jordan 1 Mid ‘Triple White’ is vanaf nu verkrijgbaar

De Air Jordan 1 kent drie varianten, namelijk: een low, mid en een high variant. De sneaker is in de jaren ’80 ontworpen door Peter Moore als een basketbalschoen voor Michael Jordan. De eerste colorway kwam in het rood, wit en zwart die perfect paste bij de club waar Michael toen der tijd speelde, Chicago Bulls. Als snel is de sneaker uitgebracht voor iedereen en is het model een razend populaire lifestyle sneaker geworden. Door de jaren heen is de Air Jordan 1 in vele colorways uitgebracht en het staat de sneaker allemaal perfect.

Deze keer is de Air Jordan 1 verkrijgbaar met iets minder kleuren. De sneaker heeft een witte colorway gekregen. Basic, maar zeker niet saai. De sneaker valt met super veel te combineren. Een lekker paar voor de zomer dus. Speciaal voor alle heren is de Air Jordan 1 Mid ‘Triple White’ vanaf nu verkrijgbaar op Nike.com.

Air Jordan 1 Mid ‘Triple White’ | 554724-130

De Air Jordan 1 Mid ‘Triple White’ beschikt over, zoals je ook al aan de naam kan zien, een overall wit bovenwerk. Ook de midsole en de outsole zijn wit van kleur. De sneaker is gemaakt van stevig leer en de ondersteuning bij de enkel biedt extra comfort tijdens het lopen.

Deze te gekke ‘Triple White’ sneaker is dus vanaf vandaag verkrijgbaar op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,00. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker. Ben je benieuwd welke sneakers er nog neer releasen deze maand? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Air Jordan 1 Mid 'Triple White'

554724-130 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Triple White'
Air Jordan 1 Mid 'Triple White'
Images by Nike