Skip to content
Upcoming

Nike dropt een neon kleurige Air Max 90 voor de kids

8 april 2020 08:04
Nike dropt een neon kleurige Air Max 90 voor de kids

Het 30-jarig jubileum van de Nike Air Max 90 wordt goed gevierd en dat is overduidelijk, dit keer is het de Nike Air Max 90 ‘Tribal. De releases blijven maar komen, en dat geldt ook voor de kids! Want deze keer zijn zij aan de beurt. Het is een felle sneaker met te gekke neon kleuren, perfect voor de kleine die in de schijnwerpers willen staan. Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar zal zeker weten dit jaar nog droppen. Dan kan je ze uiteraard vinden op Nike. Het enige wat je moet doen, is ons in de gaten houden. Voor je het weer staan ze online!

Nike Air Max 90 ‘Tribal’ | CW5795-700

Deze sneaker trekt alle aandacht naar zich toe met de toffe felle kleuren, het is dus echt voor een durfal. Het hoort natuurlijk bij de dertig jarig jubileum en daar moest een balans in gevonden worden. Dat is zeker weten gelukt, met klassieke en experimentele releases kan jij zelf al wel invullen waar dit paar in valt. Het is een statement makende optie voor kinderen. Met een felle limoen groene kleur die op het bovenwerk is gevestigd doet het vooral denken aan Kobe IV Grinch. Die wordt geaccentueerd door donkere TPU details, langs de tong, bij de kraag en de hiel. En dan over de Swoosh.. want daar blijf je maar naar kijken. Een patroon bomvol met kleur, blauw paars en oranje vullen mekaar perfect aan hierin.

Release info

Helaas is er nog geen release datum bekend. Het enige wat wij tot nu toe weten, is dat de Nike Air Max 90 ‘Tribal’ in 2020 released zal worden. Hij is er voor de kinderen dus houd de releasekalender in de gaten, voor je het weet staat er alle informatie op die jij nodig hebt. Dan kan je gelijk zien of de maat van je kleine boef of misschien wel voor jou zelf er tussen zit. Tot die tijd, blijf op de hoogte met de releasekalender!

Nike Air Max 90 GS 'Tribal'

CW5795-700 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike