Skip to content
Upcoming

Karhu ‘Good Bye Winter, Hello Spring Pack’ verschijnt deze week nog

8 april 2020 22:43
Karhu ‘Good Bye Winter, Hello Spring Pack’ verschijnt deze week nog

De lente is net begonnen en dat is voor veel merken een reden om de vrolijke colorways weer uit de kast te halen. Dat geldt ook voor Karhu en daarom komen zij met een tof ‘Bye Winter, Hello Spring Pack‘. De sneakers hebben de perfecte kleuren voor de lente. Op vrijdag 10 april zal het pack droppen bij diverse Karhu-retailers. Lees snel verder voor meer informatie.

Karhu is een Fins sportmerk dat werd opgericht in 1916. Het sportmerk heeft het logo van een beer, dit is omdat Karhu is het Fins beer betekent. Sinds 1916 verkoopt het merk al sportartikelen zoals hardloopschoenen, sportkleding en skikleding. Ondertussen worden de sneakers ook als lifestyle sneakers gebruikt en hebben steeds meer mensen een paartje van dit geweldige merk.

Karhu Legacy ‘Good Bye Winter, Hello Spring Pack’ | F806006

Het bovenwerk van de sneaker heeft verschillende kleuren, dit zorgt voor een complete look. Op de toebox is zwart mesh te zien. Verder is de sneaker afgewerkt met groen en lichtbruin suède vlakken. De heel is afgewerkt met een wit lederen vlak waarover een feloranje lederen vlak is geplaatst. Hierop is de Karhu branding te zien.

Karhu Synchron Classic ‘Good Bye Winter, Hello Spring Pack’ | F802651

De Karhu Synchron Classic beschikt over een ‘Classic Bayou/White’ colorway. Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van materialen als suede, leer en mesh. Dit alles maakt het dat dit paar één en al het ‘Spring’ gevoel uitspreekt. Juist na die donkere koude dagen is het nu tijd voor warmte en zonnestralen.

Aanstaande vrijdag, 10 april zal het Karhu ‘Bye Winter, Hello Spring Pack’ gereleased worden bij diverse geselecteerde Karhu retailers. Voor het Legacy paartje zal je €125,- over moeten hebben. De Synchron Classic zal verkrijgbaar zijn vanaf €130,-. Bekijk de onderstaande links voor een volledig overzicht van de stores die de sneaker zullen verkopen. Om op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Karhu Legacy 'Good Bye Winter, Hello Spring Pack'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Synchron Classic 'Good Bye Winter, Hello Spring Pack'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders