Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’

13 april 2020 17:40
Nu verkrijgbaar: De Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’

Het is je vast niet ontgaan, op 26 maart was het Air Max Day. Dat was en is voor Nike een reden op een hele hoop te gekke colorways van onder andere de Air Max 90 te droppen. Vanaf dinsdag 14 april staat er een nieuwe colorway van dit toffe model voor ons klaar. Dit is de Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’.

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar alweer 30 jaar. In de loop der jaren heeft de sneaker veel verschillende colorways gekend. Voor het 30 jarige jubileum is er zelfs een nieuwe sneaker gedropt, de Air Max 2090. Ook is er voor het eerst dit jaar een badslippen van de Air Max 90 gedropt.

Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ | CW3499-300

Uiteraard blijft deze Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ trouw aan het OG design met de herkenbare AM90 kenmerken zoals de Wedge rond de Air-unit, gestikte overlays en de TPU details op de upper. Als we kijken naar de upper heeft deze een hele hoop kleuren en materialen gekregen en is een knipoog naar de ravecultuur van de jaren 90. Zo is de mudguard met een te gekke suede luipaardprint bedekt. Daarboven zien we overlays die van denim zijn. De toebox is van mint groen leer en de heel van de sneaker heeft dezelfde mint groene kleur maar is van badstof. De details zoals de Air-unit en de veter panelen hebben een neon ‘Volt’ kleur ontvangen. De outsole van de sneaker is roze en met glitters bedekt. Deze roze kleur zien we ook terug op de Swoosh die van transparant materiaal is. Als finishing touche heeft de sneaker een gevoerde kraag voor een strakke look en een zacht, comfortabel gevoel.

Zet het in je agenda of zet de release reminder in onze app aan, want aanstaande dinsdag 14 april is het zo ver, dan zal dit levendige paartje droppen bij Nike voor €150,-. Je kan de sneakers hieronder bewonderen of check de onderstaande link voor meer info. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg ons dan op social media en houd de releasekalender in de gaten.


Nike Wmns Air Max 90 LX 'Illusion Green'

CW3499-300 · Prijs vanaf €308,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike