Skip to content
Upcoming

Sean Wotherspoon teased nieuwe samenwerking met adidas

6 april 2020 20:20
Sean Wotherspoon teased nieuwe samenwerking met adidas

Het is al maanden duidelijk dan Sean Wotherspoon en adidas bezig zijn met een sneaker. Over de maanden hebben we een paar kleine teasers gekregen, maar waren niet duidelijk genoeg om te weten wat voor model het wordt en wat het design op het model wordt. Gelukkig hebben we nu dan eindelijk een beter beeld gekregen van de aankomende samenwerking.

We kennen Sean Wotherspoon natuurlijk van de Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon. Sean won in 2017 de Vote Forward Contest, waarbij Nike artiesten over de hele wereld uitnodigden naar het hoofdkwartier van Nike om de Air Max stijlen opnieuw uit te vinden. Sindsdien is de Air Max 1/97 Sean Wotherspoon nog steeds een grail bij vele sneakerheads. Nadat Sean was weg gegaan bij Nike zijn de prijzen van de Air Max 1/97 gestegen rond de €2000,-!

Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoom | Image by StockX

Sean Wotherspoon x adidas

Het lijkt te gaan om een adidas Superstar, wat goed uitkomt, want dit retro model is weer helemaal terug aan het komen. De base van de sneaker wordt wit met roze rondom de veters, wat de sneaker een mooie touch geeft. Ook te zien is dat de zijkant van de sneaker bekleed gaat worden met bloemen en dit dus een erg vrolijke sneaker wordt. Voor de rest is is de toch geperforeerd met in het groot het adidas logo erop in het rood.

Het is nog niet duidelijk wanneer de samenwerking tussen Sean Wotherspoon en adidas uit zal komen. Houd daarom onze blog in de gaten om niks van het laatste sneaker news te missen.


Sean Wotherspoon adidas
Image by Sean Wotherspoon