Skip to content
Upcoming

De iconische Air Jordan 11 Low heeft een releasedatum

5 april 2020 12:01
De iconische Air Jordan 11 Low heeft een releasedatum

Eindelijk! Er is een release datum bekend van de nieuwste Air Jordan 11 Low. De sneaker is een echte icoon, het bezit namelijk twee super bekende colorways van het Jordan Brand. De “Bred” is gemixt met de “Concord”. Zaterdag 23 mei moet je klaar zitten, want dan droppen ze om 09:00 uur. Vanaf 175,- euro kan je ze scoren op Nike en Nike retailers.

In 2019 werd bekend gemaakt dat Nike’s best verkochte sneaker in de sneakergeschiedenis de Air Jordan 11 ‘Bred’ was. Dit wil Nike zo houden en neemt hem dan ook mee naar het volgende decennium. Deze zomer is het dan eindelijk zo ver, het klassieke silhouet komt terug. Nu in een lage variant.

AIR JORDAN 11 LOW ‘WHITE BLACK’ | AV2187-160

Het Air Jordan 11 model heeft al veel colorways mogen doorstaan, toch is deze wel één van de iconische. De kleuren “Concord” en “Bred” vullen mekaar perfect aan. De mudguard van de sneaker heeft een patent lederen materiaal gekregen en heeft een zwarte kleur gekregen. Terwijl ze de upper een witte kleur hebben gegeven die ook op de ‘Concord’ colorway is geplaatst. Daarnaast zien we dat de midsole en witte kleur heeft gekregen en de outsole een rode kleur. Dit zien we ook terug op de ‘Bred’ colorway. Om het af te maken hebben ze de details op de tong en op de heel een rode kleur gegeven.

Release info

Zaterdag 23 mei moet je om 09:00 uur klaarzitten, dan droppen de iconische Air Jordan 11 Low “White Black”. Je kan ze Nike en Nike retails krijgen, vanaf 175,-. Deze schatjes zullen zeker weten hard gaan, wees er dus snel bij. Ben je benieuwd bij welke Nike retailers je ze allemaal kan krijgen? Check dan de releasekalender, daar vind je alle informatie die je nodig hebt. Ook voor de nieuwste releases en nieuwtjes kan je bij ons terecht.

Air Jordan 11 Low 'Concord Bred'

AV2187-160 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike