Skip to content
Upcoming

De Undefeated x Nike Air Max 90 dropt aankomende zaterdag 4 april 2020

3 april 2020 09:00
De Undefeated x Nike Air Max 90 dropt aankomende zaterdag 4 april 2020

We hebben nog vrij lang op deze Undefeated x Nike collab moeten wachten, maar aankomende zaterdag, 4 april 2020, is het dan eindelijk zo ver. Aankomende zaterdag released Nike in samenwerking met Undefeated een prachtige Air Max 90.

Zoals iedereen onderhand wel weet bestaat de Air Max 90 dit jaar 30 jaar en dit viert Nike natuurlijk groots, aangezien het een legendarisch model is. Allereerst werd de sneaker gecreëerd voor hardlopers, maar al snel pakte verschillende culturen de sneaker op en tegenwoordig zijn de sneakers niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Nu brengt Nike ons in samenwerking met Undefeated een prachtige Air Max 90.

Undefeated is een exclusieve sneakershop in Los Angeles, California. De winkel werd opgezet door James Bond en Eddie Cruz. Het is niet de eerste keer dat Undefeated samenwerkt met een merk. Zo werkte zij al samen met A Bathing Ape, Champion, adidas, ASICS en nog veel meer merken.

Undefeated x Nike Air Max 90 ‘Black’ | CQ2289-002

Het valt eigenlijk gelijk al op dat er is gekozen voor een rustige kleur. De sneaker trekt op het eerste gezicht niet teveel aandacht, maar zodra je de sneaker goed bestudeerd zijn er toch wat mooie elementen te vinden. Zo is er gekozen voor een zwarte kleur op de gehele sneaker. Ook hebben ze ervoor gekozen om vele soorten materialen te gebruiken. Zo zien we het materiaal typhex, nubuck en suède terug. Ook is er dit keer gekozen voor een laag onder de Swoosh, waardoor de Swoosh volledig zichtbaar is. Normaal gesproken wordt de Swoosh namelijk “afgekapt”. Achterop de sneaker is natuurlijk een tab te vinden met hierop Nike Air branding. Onder deze tab is UNDFTD branding te vinden. Ook op de tong is het logo te vinden van Undefeated. Boven de heel tab is er een heel pull tab te vinden waardoor jij makkelijk je sneaker kan aantrekken.

Aankomende zaterdag 4 april om 09:00u ’s ochtends is het dan zo ver. De sneaker zal een prijskaartje hebben van €150,- en zal releasen via onder andere Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Undefeated X Nike Air Max 90 'Black'

CQ2289-002 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Undefeated x Nike
Undefeated x Nike
Undefeated x Nike