Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10

3 april 2020 10:22
Release Reminder: Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10

De Mizuno x Wood Wood Wave rider 10 is eindelijk bevestigd! Het model zal uitkomen op 4 april bij retailers als SNS. Mizuno, wat we voornamelijk kennen van zijn colorways vol felle kleuren heeft voor deze release iets nieuws gedaan met zachte materialen en een rustige colorway vol tonale kleuren. 

De details van de Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een hoop verschillende materialen die elkaar complimenteren. De materialen zijn geen overkill en werken in harmonie samen. Zo zien we dat er gebruik is gemaakt van twee verschillende soorten mesh. Op de toebox hebben ze gekozen voor een fijner mesh terwijl er op de zijkanten een mesh is gebruikt met grotere openingen voor meer verse lucht. De lijnen die verdeeld zijn over de sneaker zijn ook gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat het Mizuno logo zelf gemaakt is van rubber. De lijnen eromheen zijn gemaakt van leer, nubuck en suède.

Alhoewel er veel materialen gebruikt zijn, zijn de kleuren ook niet allemaal hetzelfde. De colorway is voornamelijk opgebouwd uit rustigere kleuren, zoals bruin, blauw en donkeroranje. Door sommige kleuren steeds een tandje lichter te maken ontstaat er een bepaalde dynamiek die de sneaker een futuristische look geeft.

Deze toffe Mizuno x Wood Wood Wave Rider 10 is voor het eerst gezien op de Fall/winter 2020 runway show in Copenhagen. Deze release laat echter nog niet een jaar op zich wachten. Hij staat namelijk gepland op 4 april 2020. Check de Sneakerjagers releasekalender voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze Mizuno x Wood Wood Wave Rider 10.

Wood Wood X Mizuno Wave Rider

D1GD2006-55 · Prijs vanaf €237,-

Naar alle aanbieders
Wave Rider 10
Wave Rider 10
Wave Rider 10
Wave Rider 10