Skip to content
Upcoming

Vijf nieuwe colorways zijn onderweg op de adidas Yeezy BOOST 380

3 april 2020 12:39
Vijf nieuwe colorways zijn onderweg op de adidas Yeezy BOOST 380

Het is niet onopgemerkt gebleven dat Yeezy vele colorways heeft uitgebracht op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Nu is er een opmerkelijk gerucht naar buiten gekomen, want het ziet ernaar uit dat adidas en Yeezy ook van plan zijn om vele colorways uit te gaan brengen op de adidas Yeezy BOOST 380. Volgens @pyleaks komen er namelijk 5 nieuwe colorways aan!

In december 2019 verscheen de adidas Yeezy BOOST 380 voor het eerst in een ‘Alien’ colorway. Helaas was het niet mogelijk voor ons in Nederland om een paartje te bemachtigen, omdat de sneaker alleen in-store releasde. Niet veel later verscheen er ook een ‘Mist’ colorway. Nu zijn er volgens geruchten maar liefst 5 nieuwe colorways onderweg.

Helaas zijn er nog geen afbeeldingen verschenen van de colorways, maar wel namen van de colorways. Zo verschijnen de vijf colorways verspreid over de maanden augustus, november en december. In augustus verschijnt er een ‘Pepper’ colorway. Deze ‘Pepper’ colorway zal ook in een reflective colorway releasen. Vervolgens verschijnt er een ‘Onyx’ colorway in november en deze zal niet droppen in een reflective colorway. In de laatste maand van 2020, december, zal Yeezy ons verwennen met drie colorways, namelijk ‘LMNTE’, ‘Azure’ en ‘HYLTE’. Ook hiervan zullen de twee eerstgenoemde een reflectieve versie krijgen. Wat ook mooi is, is dat alle colorways zullen verschijnen in maten voor de gehele familie.

Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor al het nieuws over deze vijf colorways! Jammer genoeg zijn er nog geen foto’s van de sneakers, dus houd onze kanalen in de gaten zodat jij de eerste bent die ze straks ziet.


Yeezy BOOST 380
Image by @pyleaks