Skip to content
Upcoming

Mannen opgelet, de Air Jordan 1 Low is nu verkrijgbaar in een nieuwe colorway

2 april 2020 20:07
Mannen opgelet, de Air Jordan 1 Low is nu verkrijgbaar in een nieuwe colorway

De lente is aangebroken en wij begrijpen dat je dan een nieuw paar sneakers kan gebruiken, om de lente goed te beginnen. Bijvoorbeeld de nieuwste ‘Black Cyber’ colorway van de Air Jordan 1 Low. De Air Jordan 1 is een erg geliefd model op dit moment, en dan ook het lage variant. Er verschijnen steeds meer colorways van dit toffe model.

Het bekende model van Jordan Brand kent drie varianten. De Low, Mid en de High. Alledrie de modellen zijn erg populair en kennen veel colorways en samenwerkingen. Al sinds de jaren ’80 kennen we de Air Jordan 1, in eerste instantie was dat alleen voor het basketbal maar al snel was de sneaker buiten het veld ook erg populair. Vandaag de dag zijn alle drie de varianten niet meer weg te denken uit de sneaker wereld.

Air Jordan 1 Low ‘Black Cyber’ | CK3022-003

Deze toffe ‘Black Cyber’ colorway van de Air Jordan 1 Low heeft een bovenwerk van wit met zwart leer. De heel is echter groen gekleurd. De zwarte tong van de sneaker wordt afgemaakt door het ‘Cyber’ Jumpman logo. De veters, de outsole en de lining hebben dezelfde kleur ‘Cyber’ gekregen. Deze Air Jordan 1 Low zijn helemaal perfect voor de lente, dus wees er snel bij mannen voor dat dit te gekke paartje is uitverkocht.

De Air Jordan 1 Low is nu verkrijgbaar bij Foot Locker! Voor €110,- is dit paartje van jou. Bekijk de sneakers hieronder. Als je altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases kan je ons volgen op social media en houd je de releasekalender in de gaten. Bekijk de sneakers hieronder en shop de Air Jordan 1 Low met onderstaande link!


Jordan 1 Low

CK3022-003 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike