Skip to content
Upcoming

De nieuwe New Balance 1500 krijgt een dieren printje

1 april 2020 15:26
De nieuwe New Balance 1500 krijgt een dieren printje

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel nieuwe sneakers en colorways verschenen. Er komt nu weer een nieuwe sneaker aan voor ons en dat vinden wij helemaal niet erg! Deze heeft een wel heel spannend tintje… Dierenprints zijn helemaal hot tegenwoordig dus ook New Balance vond het tijd om mee te doen aan deze trend! Zij komen namelijk binnenkort met het ‘Animal Pack’. De New Balance 1500 wordt omgetoverd en krijgt een nieuwe vacht… Ben jij benieuwd welke vacht de New Balance 1500 krijgt? Lees dan verder hieronder!

New Balance 1500 ‘Animal Pack’ | 780841-60-9

De naam ‘Animal Pack’ verraadt het al een beetje, op de sneaker zijn namelijk verschillende dierenprints terug te vinden. Zo bevindt zich op het bovenwerk een zebra en cheetah print. En dat is niet het enige, de prints hebben ook een harige textuur gekregen. De rest van de sneaker beschikt over een bruine kleur. Suède mudguards, lederen panelen en mesh zorgen ervoor dat dit ‘Animal Pack’ een geheel wordt. Verder is het branding logo op de tong wit van kleur, met daaronder een tekst in het lichtbruin. Deze lichtbruine kleur komt ook terug in het nummer ‘1500’ op de zijkant van de sneaker. De midsole en de veters hebben beiden een witte kleur gekregen.

Wanneer deze sneaker zal releasen is nog niet bekend. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €180,- en zal o.a. binnenkort verkrijgbaar zijn op sneakerdistrict.nl. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Hier staan alle sneakers die binnenkort uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen van deze colorway!

Images by Sneaker District