Skip to content
Upcoming

adidas dropt een kleurrijke 4D sneaker op de ZX 2K

1 april 2020 14:48
adidas dropt een kleurrijke 4D sneaker op de ZX 2K

adidas heeft weer iets unieks op de kalender gezet, namelijk de adidas ZX 2K 4D sneaker in een ‘Yellow/Red’ colorway. adidas staat er bekend om dat zij de techniek van de prestatieschoenen voor atleten her gebruiken voor hun lifestyle-lijn. Wat zo bijzonder is aan deze sneaker is dat die gemaakt is van 3D printing apparatuur! Het is niet de eerste sneaker van adidas die op deze manier is ontworpen. De sneaker is vanaf 4 april verkrijgbaar. Deze beloven hard te gaan!

adidas ZX 2K 4D | FV9028

Met een 3D-geprinte rastermiddenzool, die digitaal is gecreëerd met licht, zuurstof en vloeibare hars is de adidas ZX 2K 4D dé sneaker van de toekomst! Het bovenwerk van lichtgewicht air-mesh met een expressief kleurenspectrum wordt omlijst door overlays. Daarnaast is er natuurlijk de kenmerkende ZX-hielframe gecombineerd met een futuristische look van nauwkeurig geplaatste ondersteuning. Wat de schoen nou zo bijzonder maakt is de zool, die is namelijk gemaakt met een 4D apparaat. De gedachte hierachter is dat het gebaseerd is op 17 jarige sportersdata. Culturele details smelten samen met technologische vooruitgang tot een expressief spectrum. De sneaker blijft trouw aan de innovatieve geest van de ZX met de baanbrekende adidas 4D-middenzool, en valt met z’n stoere bovenwerk op in de grijze massa. Het is een zeer kleurrijke sneaker die je naast de toffe details niet kan missen.

Release info

De adidas ZX 2K 4D sneakers zijn vanaf zaterdag 4 april 2020 verkrijgbaar! Nog heel even wachten dus, maar voor je het weet is de tijd zo om. Om 10:00 uur moet je klaarzitten want dan zijn ze online verkrijgbaar via adidas en diverse geselecteerde adidas-retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas ZX 2K 4D 'Yellow/Red'

FV9028 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas