Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low Black ‘Sketch’ komt eraan

29 maart 2020 21:32
De Nike Air Force 1 Low Black ‘Sketch’ komt eraan

Halverwege 2019 had Nike een nieuwe stijl ontwikkeld voor bepaalde modellen, namelijk het Sketch effect. We zagen dit effect voor het eerst op de Air Max 1 in drie verschillende colorways. Na verloop van tijd heeft Nike het effect ook op de Air Force 1 Low los gelaten. Het model kwam toen uit in drie verschillende all-white colorways met kleurrijke sketch details. Voor de volgende Sketch sneaker gebruikt Nike wederom een Air Force 1 Low, dit keer is het de Nike Air Force 1 Low Black ‘Sketch’

De Air Force 1 bestaat in 2020 alweer 38 jaar. Het model is een van de oudste ‘Air’ modellen van Nike en is al sinds zijn introductie in 1982 een grote hit. Het model was in eerste instantie een basketbal sneaker en werd voornamelijk gedragen in de High variant. Door de jaren heen zijn de sneakers uitgegroeid tot dé classic van Nike. Het model wordt overal ter wereld gedragen door alle mogelijke (sub)culturen.

Voor deze Air Force 1 Low gebruikt Nike de klassieke zwarte variant. Over het lederenbovenwerk zien we spierwitte details. Zo is er op de buitenkant een sketchy Swoosh getekend met hierboven de tekst ‘Nike Air Force One’. De midsole, die ook zwart is, heeft ook een sketch detail. De Air Unit, die in de Air Force 1 niet zichtbaar is, is wel getekend op de zijkant van de midsole. Hierbij staat de tekst ‘Midsole Air Unit’.

De Nike Air Force 1 Low Black ‘Sketch’ was heel kort verkrijgbaar via Nike voor members maar staat nu gepland voor 1 april 2020 (geen grap) om 09:00 uur. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor alle updates over deze release. 

Nike Air Force 1 LV8 Utility Schematic 'Black'

CW7581-001 · Prijs vanaf €201,-

Naar alle aanbieders
Black 'Sketch'
Black 'Sketch'
Black 'Sketch'
Black 'Sketch'