Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Iron Grey’ is nu verkrijgbaar

27 maart 2020 22:18
De Nike Air Max 90 ‘Iron Grey’ is nu verkrijgbaar

Een van onze favoriete dagen van het jaar, 26 maart, ook wel Air Max Day, is helaas alweer voorbij. Dit weerhoudt Nike er echter niet van om door te blijven knallen met de strakke releases. De Air Max 90 staat duidelijk op het voorfront qua releases als we kijken naar de hoeveelheid colorways die Nike eruit gooit. Op de site van Nike is er weer een nieuwe Air Max 90 colorway verschenen.

De Nike Air Max 90 ‘Iron Grey’ is een wat donkere colorway wat ons verbaast. Meestal is Nike namelijk rond deze periode al actief bezig met hetr uitbrengen van zomerse colorways. Deze colorway hoort namelijk meer thuis in de herst/winter periode. Dit feit neemt niet weg dat de colorway nogsteeds erg tof is!

De colorway bestaat voornamelijk uit grijs, zwart en feloranje details. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch leer in combinatie met Mesh bij de toebox en de heel. We zien dat de plasticen details aan de zijkanten feloranje zijn gemaakt, wat kenmerkend is voor de Air Max 90.

Het bovenwerk rust op een wit/zwarte midsole/outsole. In de midsole zit een feloranje Air Unit die dezelfde oranje kleur heeft als die op de zijkant is gebruikt. Terwijl er voor de buitenkant voornamelijk grijs en zwart is gebruikt zien we een hele donkere navyblauw terugkomen in de lining van de sneakers.

Momenteel zijn deze Nike Air Max 90 ‘Iron Grey’ al verkrijgbaar bij Nike.com. We verwachten dat ze binnenkort ook nog wel verkrijgbaar zullen zijn bij geselecteerde Nike retailers. Check daarom de Sneakerjagers Releasekalender voor alle shops waar deze Nike Air Max 90 ‘Iron Grey’ beschikbaar is. 

Nike Air Max 90 'Iron Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Max 90 'Iron Grey'
Max 90 'Iron Grey'
Max 90 'Iron Grey'
Max 90 'Iron Grey'