Download de Sneakerjagers app en win het complete Nike AM1 City Pack 688

Ja, je leest het goed; we geven éénmalig aan één winnaar zowel de Air Max 1 ‘London’ als de Air Max 1 ‘Amsterdam’ cadeau in een spectaculaire giveaway actie in de App van Sneakerjagers. 

Hier leest je hoe dat werkt: 

De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt aan een grote update van onze Sneakerjagers App. Er zaten een aantal bugs in de software waardoor de App nogal eens op tilt sloeg. Ook wilden we graag een aantal nieuwe functionaliteiten die de App voor jullie veel gebruiksvriendelijker maakt. En dat is gelukt! 

De App wordt het meest gebruikt voor de Release kalender. Bij toekomstige sneakers die je tof vind kun je nu heel makkelijk op de ‘herinner me’ knop drukken. Je krijgt dan een push notificatie op het moment dat de sneaker ook daadwerkelijk te koop is. Ook kun je met de knop ‘recent’ terugkijken op de releases van de afgelopen periode. Zo ben je altijd op de hoogte. Snel, direct en overzichtelijk. Het is dus belangrijk dat je op je telefoon toestemming verleend dat je push notificaties wilt ontvangen van Sneakerjagers. 

Ook nieuw is dat de complete ‘search engine’ die je van ons gewend bent op de normale Sneakerjagers site nu ook in de App aanwezig is. Binnen een aantal klikken zit je bij jouw favoriete model en colorway zodat je direct overzicht hebt waar deze te koop is in jouw maat voor de meest aantrekkelijke prijs. Natuurlijk hebben we er ook voor gezorgd dat al onze blogs te lezen zijn in de nieuwe App.

Heb je onze App al? Zorg dan dat je de laatste update download en doe mee met onze Giveaway. Heb je de App nog niet? Dan weten we zeker dat jouw sneakerhobby echt veel mooier wordt. Download de App dan nu en schrijf je in voor de actie. 

De Sneakerjagers App is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Previous ArticleNext Article

All you need to know: Deadstock Sneaker Market Tilburg! 441

Het is weer zo ver! Aankomend weekend vindt de derde editie van Deadstock Sneaker Market plaats. Speciaal voor jou hebben wij daarom alle handige info op een rijtje gezet. Ook is er voor degene zonder tickets nog een win actie!

De Deadstock Sneaker Market vind aankomend weekend op zaterdag 2 november 2019 plaats in Tilburg. Het grootste sneaker evenement buiten de randstad zal plaats vinden in de Wagenmakerij in Tilburg. Een industriële locatie waar meer dan 80 tafels met particulieren en winkels de meest exclusieve sneakers zullen aanbieden. Onder andere Prime, Customs by BB, Kerimago, en 24/7 Premium Store zullen aanwezig zijn! Ook is er gelegenheid voor muziek, fashion, tattoo en sport sneakers.

LOCATIE

Deadstock Sneaker Market heeft al twee edities hiervoor gehad. De eerste was in Nijmegen en de andere in Eindhoven. Voor de eerste keer zal dit sneaker evenement dus plaats vinden in de Wagenmakerij in Tilburg. De Wagenmakerij bevind zich in de Spoorzone. Een 75 hectare groot gebied midden in de stad aan het spoor en het station. Hierdoor is de locatie heel makkelijk bereik met het openbaar vervoer. De Wagenmakerij ligt namelijk op 5 minuten loopafstand van het NS Station van Tilburg. Mocht je met de auto komen zijn er ook twee grote parkeergarages, de Tivoligarage en de garage op het Pieter Vreedeplein, op 5 minuten loopafstand. Op het Spoorzone terrein is er ook een betaalde parkeermogelijkheid op het Smederij parkeerterrein en langs de Burgermeester Brokxlaan.

Tickets voor Deadstock Sneaker Market Tilburg kosten €10,- en zijn te krijgen via deze link. Ook wij van Sneakerjagers zullen aanwezig zijn!


Deadstock Sneaker Market


GIVEAWAY: adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’ 586

Vorige week bracht Kanye West de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’ uit. Is het jou niet gelukt om deze te kopen? Wees dan niet getreurd, want wij hebben een giveaway georganiseerd! Jij maakt nu opnieuw kans om een paartje te bemachtigen.

Om mee te doen aan de giveaway moet je wel de stappen hieronder volgen:
– Volg @sneakerjagers op Instagram;
– Deel de post in je story en tag @sneakerjagers;
– Comment je schoenmaat (EU size) onder de post en tag drie vrienden;

Heb jij voldaan aan alle drie de stappen? Dan maak jij nu officieel kans op de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Citrin’. Het is mogelijk om je in te schrijven tot aanstaande vrijdag, 4 oktober 2019 15:00 uur. Diezelfde middag/avond zal de winnaar nog worden gekozen doormiddel van een random number generator.

Wacht niet niet te lang en doe mee, want er is haast geen makkelijkere manier om kans te maken op deze prachtige Yeezy. De sneaker is namelijk overal uitverkocht, echter kan je de sneaker nog wel kopen via resell website StockX. Veel succes!


Images by Sneakerjagers

Dit is jouw kans op deze legendarische basketball sneaker! 251

In 2018 tekende Grant Hill een levenslang contract met het Italiaanse merk FILA. Sindsdien brengen zij in samenwerking kenmerkende sneakers terug uit de jaren ’90. Ook brengen zij de FILA Grant Hill II terug in OG colorways.

In 1984 werkte FILA voor het eerst samen met de beroemde basketbalspeler Grant Hill, toen hij door Detroit werd gekozen als de derde overall draft pick. Gedurende zijn professionele carrière bij FILA, betradt Grant Hill het veld in een reeks basketbalsilhouetten die tot op de dag vandaag nog steeds iconisch zijn.

De FILA Grand Hill II was de tweede kenmerkende schoen in de samenwerking. Het model werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Het model vond zijn weg naar de populaire cultuur door goedkeuring van de meest invloedrijke beroemdheden van die tijd. Icoon Tupac droeg deze sneaker bijvoorbeeld op de cover van zijn album ‘All Eyez On Me’.

FILA Grant Hill II | Details

De sneaker beschikt over een helder wit laklederen bovenwerk. Dit bovenwerk word geaccentueerd door strak zwart leer of rood lakleer. Elke schoen heeft ook opvallende FILA branding op de middenvoet, tong, enkelkraag en toebox. Door de branding kan het model worden beschouwd als één van de meest iconische modellen op het veld ooit.

Dit is de eerste opmerkelijke FILA Grant Hill II release sinds het speciale ‘Hall of Fame’ pack debuteerde bij ComplexCon afgelopen herfst. Beide colorways zijn al verkrijgbaar bij verschillende retailers voor €130,-. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.

Giveaway: FILA Grand Hill II

Hoe doe je mee? Om mee te doen aan de giveaway ga je naar onze Instagram pagina en volg je daar de volgende stappen:
– Volg @filaeurope op Instagram.
– Volg @sneakerjagers op Instagram.
– Laat een bericht achter onder de Instagrampost met daarin je schoenmaat en tag drie vrienden.

De actie duurt tot en met 27 september 2019 15:00u. De winnaar zal diezelfde avond nog bekend worden gemaakt via onze Instagram pagina.


Fila Grant Hill 2 'OG'

1010788 01M · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Images by FILA