De Sneakerjagers Mid Season Sale Guide staat voor je klaar 496

Mid Season Sale Guide

Het is weer die tijd, die tijd dat de winkels flink stunten met hun sale. Om wat overzicht te bewaren in dit doolhof van sale en actie hebben wij de Sneakerjagers Mid Season Sale Guide gemaakt!

Sneakerjagers Mid Season Sale Guide 2020

Met het enorme aanbod webshops kan het soms wat lastig zijn om de beste deal te vinden, maar de Mid Season Sale Guide biedt uitkomst. Verwacht een pagina vol met acties, kortingen en codes. De pagina wordt continu bijgewerkt om de beste deals en steals te tonen. Natuurlijk komen alle grote merken en winkels zoals Nike, adidas, Foot Locker, Size? en JD Sports aan bod. Maar ook de local sneakerstores worden niet vergeten, zoals: Patta, Baskets, 24/7 Store, Maha en Epic Breda komen aan bod.

Gezien het feit dat het een Mid Season Sale is betekent dit dan ook dat er veel redelijk nieuwe sneakers afgeprijsd zijn. Maar natuurlijk zijn niet alleen sneakers in de sale, ben je op zoek naar een nieuwe jas, trui of vest dan is dit je kans!

Previous ArticleNext Article

De Undefeated x Nike Air Max 90 dropt aankomende zaterdag 4 april 2020 2

We hebben nog vrij lang op deze Undefeated x Nike collab moeten wachten, maar aankomende zaterdag, 4 april 2020, is het dan eindelijk zo ver. Aankomende zaterdag released Nike in samenwerking met Undefeated een prachtige Air Max 90.

Zoals iedereen onderhand wel weet bestaat de Air Max 90 dit jaar 30 jaar en dit viert Nike natuurlijk groots, aangezien het een legendarisch model is. Allereerst werd de sneaker gecreëerd voor hardlopers, maar al snel pakte verschillende culturen de sneaker op en tegenwoordig zijn de sneakers niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Nu brengt Nike ons in samenwerking met Undefeated een prachtige Air Max 90.

Undefeated is een exclusieve sneakershop in Los Angeles, California. De winkel werd opgezet door James Bond en Eddie Cruz. Het is niet de eerste keer dat Undefeated samenwerkt met een merk. Zo werkte zij al samen met A Bathing Ape, Champion, adidas, ASICS en nog veel meer merken.

Undefeated x Nike Air Max 90 ‘Black’ | CQ2289-002

Het valt eigenlijk gelijk al op dat er is gekozen voor een rustige kleur. De sneaker trekt op het eerste gezicht niet teveel aandacht, maar zodra je de sneaker goed bestudeerd zijn er toch wat mooie elementen te vinden. Zo is er gekozen voor een zwarte kleur op de gehele sneaker. Ook hebben ze ervoor gekozen om vele soorten materialen te gebruiken. Zo zien we het materiaal typhex, nubuck en suède terug. Ook is er dit keer gekozen voor een laag onder de Swoosh, waardoor de Swoosh volledig zichtbaar is. Normaal gesproken wordt de Swoosh namelijk “afgekapt”. Achterop de sneaker is natuurlijk een tab te vinden met hierop Nike Air branding. Onder deze tab is UNDFTD branding te vinden. Ook op de tong is het logo te vinden van Undefeated. Boven de heel tab is er een heel pull tab te vinden waardoor jij makkelijk je sneaker kan aantrekken.

Aankomende zaterdag 4 april om 09:00u ’s ochtends is het dan zo ver. De sneaker zal een prijskaartje hebben van €150,- en zal releasen via onder andere Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Undefeated X Nike Air Max 90 'Black'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Undefeated x Nike
Undefeated x Nike
Undefeated x Nike

Aankomende zaterdag 4 april 2020 released de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ 5

Op zaterdag 4 april 2020 releasen er aardig wat sneakers. Zo ook de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ en wij willen jou er even aan herinneren dat dit een release is die je eigenlijk niet wil missen!

De Air Jordan 1 is misschien wel het populairste model van Jordan Brand momenteel en dat is vrij duidelijk. Elke Air Jordan 1 High die dropt is binnen no-time uitverkocht en dat zal ongetwijfeld ook met deze colorway gebeuren. Toen de sneaker debuteerde sloeg hij niet direct aan bij iedereen. Ook Michael Jordan zelf was niet helemaal te spreken over het model. Met de tijd verschenen er steeds meer colorways en ondertussen is de sneaker een groot icoon in de sneakerwereld. Ook worden meerdere colorways voor duizenden euro’s doorverkocht aan verzamelaars.

Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple | 555088-500

Al een langere tijd wachten we op deze prachtige colorway en hij is ook nog eens perfect voor het heerlijke weer wat er aan komt. Ook is de sneaker goed te matchen met andere kledingstukken die bijvoorbeeld over een paarse kleur beschikken.

Het bovenwerk is gemaakt van leer en als basis is er gekozen voor een witte kleur. Hierop zijn overlays geplaatst van paarse en zwarte kleuren. Zo hebben de Swoosh, de veters, het Air Wings logo en de enkel een zwarte kleur gekregen. Rondom de witte toebox is een paarse mudguard te vinden die overloopt in paarse eyestays. Vanuit de eyestays reist de paarse kleur verder tot aan de hiel. Onder het driekleurige bovenwerk is een witte midsole bevestigd met hieronder een paarse outsole.

Net als een aantal andere sneakers zal de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ releasen bij verschillende retailers om 09:00u ’s ochtends. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €160,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 High OG 'Court Purple'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High OG
Air Jordan 1 High OG
Images by Nike

De Nike Air Fear of God 1 ‘Triple Black’ release date is bekend 13

De Nike Air Fear of God 1 is een van de populairste modellen van de samenwerking tussen Jerry Lorenzo en Nike. Dit keer wordt de Nike Air Fear of God 1 gekleurd in een triple black colorway.

Jerry Lorenzo heeft laatst zijn lookbook vrijgegeven van zijn laatste collectie. In deze lookbook was te zien dat een van de modellen de triple black colorway droeg van de Nike Air Fear of God 1. Vorige week liet sneaker indsider PY_RATES weten dat dit mooie paartje zal uitkomen op 25 april 2020.

Nike Air Fear of God 1 ‘Triple Black’

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van stevig mesh met premium suede op de de toebox. De veter case aan de zijkant van de sneaker is zwart met een mini swoosh. Onder het bovenwerk van de sneaker zit een dikke rubberen zwart midsole met zwarte Air Unit.

De Nike Air Fear of God 1 ‘Triple Black’ zal uitkomen op 25 april €350,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Fear of God 1 'Triple Black'
Image by Fear of God
Fear of God 1 'Triple Black'
Image by iamhu6321