De Nike ‘Dragon’ pack dropt nog deze week! 185

Er staat weer een te gek nieuw pack van Nike klaar voor ons en die komt sneller dan je denkt, namelijk deze week nog. Dit pack zal bestaan uit drie sneakers, waarvan twee hele bekende. In dit pack zitten de Air Max 90, Air Force 1 Low en de Nike Ryz 365. De sneakers beschikken over een speciale colorway, ben jij benieuwd welke? Lees dan hieronder verder!

Dit pack zal bestaan uit drie sneakers, namelijk de Nike Air Max 90, Nike Air Force 1 Low en de Nike Ryz 365. De Air Max 90 en de Air Force 1 Low zijn twee razend populaire modellen van Nike, misschien zelf wel dé populairste. De sneakers zijn niet meer weg te denken uit onze brede schoenenwereld. In al die jaren zijn de modellen al in talloze kleuren omgetoverd. De Air Max 90 viert dit jaar zelf haar dertigste verjaardag en dat wordt op Air Max Day (donderdag 26 maart 2020) gevierd met ontzettend veel nieuwe colorways.

Nike Dragon Pack | Closer Look

Nike heeft een speciale tint in dit pack verwerkt. Alle drie de sneakers beschikken over iriserende schubben die je zal doen denken aan die van een draak. Alle drie de colorways beschikken over een ‘Black’, ‘Sail’ en ‘Hyper Crimson’ kleurenpallet. Bij de Nike Air Max 90 is de mudguard, gemaakt van leer, bedekt met een zwarte kleur. Ook de tong en het gedeelte bij de veters is zwart. Verder is de neus gemaakt van mesh en beschikt over een ‘sail’ kleur. De sneaker bevat nog oranje details op het heel-logo en bij de veters. En niet te vergeten ook het ‘dragon’ effect bevindt zich op het bovenwerk.

Het bovenwerk van de Nike Air Force is gekleurd in de kleur ‘Sail’ en in het middelste gedeelte zijn de ‘Dragon’ schubben terug te vinden. De tong en de Swoosh hebben een zwarte kleur gekregen. Het heel-logo is in een oranje kleur gekleurd.

Dan gaan we door naar de laatste colorway, deze bevat tevens ook de meeste kleuren. De Swoosh op deze Nike Ryaz 365 en het gedeelte boven de midsole heeft een ‘crimson’ kleur gekregen. Het bovenwerk is gekleurd in het zwart en de kleur ‘sail’. De ‘dragon’ print is terug te vinden rondom de midsole.

Dit Nike ‘Dragon’ pack zal deze week nog releasen. Welke exacte datum is nog onduidelijk, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke sneakers en volg ons op sociale media of download de Sneakerjagers app in de appstore, om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Air Max 90

CW2656-001 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Force 1 Low

CW2657-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Ryz 365

CW2658-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Previous ArticleNext Article

Vijf nieuwe colorways zijn onderweg op de adidas Yeezy BOOST 380 10

Het is niet onopgemerkt gebleven dat Yeezy vele colorways heeft uitgebracht op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Nu is er een opmerkelijk gerucht naar buiten gekomen, want het ziet ernaar uit dat adidas en Yeezy ook van plan zijn om vele colorways uit te gaan brengen op de adidas Yeezy BOOST 380. Volgens @pyleaks komen er namelijk 5 nieuwe colorways aan!

In december 2019 verscheen de adidas Yeezy BOOST 380 voor het eerst in een ‘Alien’ colorway. Helaas was het niet mogelijk voor ons in Nederland om een paartje te bemachtigen, omdat de sneaker alleen in-store releasde. Niet veel later verscheen er ook een ‘Mist’ colorway. Nu zijn er volgens geruchten maar liefst 5 nieuwe colorways onderweg.

Helaas zijn er nog geen afbeeldingen verschenen van de colorways, maar wel namen van de colorways. Zo verschijnen de vijf colorways verspreid over de maanden augustus, november en december. In augustus verschijnt er een ‘Pepper’ colorway. Deze ‘Pepper’ colorway zal ook in een reflective colorway releasen. Vervolgens verschijnt er een ‘Onyx’ colorway in november en deze zal niet droppen in een reflective colorway. In de laatste maand van 2020, december, zal Yeezy ons verwennen met drie colorways, namelijk ‘LMNTE’, ‘Azure’ en ‘HYLTE’. Ook hiervan zullen de twee eerstgenoemde een reflectieve versie krijgen. Wat ook mooi is, is dat alle colorways zullen verschijnen in maten voor de gehele familie.

Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor al het nieuws over deze vijf colorways! Jammer genoeg zijn er nog geen foto’s van de sneakers, dus houd onze kanalen in de gaten zodat jij de eerste bent die ze straks ziet.


Yeezy BOOST 380
Image by @pyleaks

Nike dropt nog een nieuwe Air Max 2090 colorway 7

De Nike Air Max 2090 werd voor het eerst gedropt op Air Max Day 2020. En nu zal het jongste lid van de Air Max familie meerdere colorways ontvangen. Zo kan jij je goed voorbereiden op de lente. Dit keer is het met een frisse ‘University Blue’ kleur! Ondanks het feit dat de Air Max 2090 laatst voor het eerst uit kwam, valt die zeker weten in de smaak. Voor deze colorway is er nog geen releasedatum bekend, maar met dit frisse model gaan ze niet lang wachten. Dus lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Donderdag 26 maart 2020 was het Air Max Day, een nogal bijzondere dag voor Nike. Op die dag was het namelijk al drieëndertig jaar geleden dat de Nike Air Max 1 voor het eerst op de markt kwam. De Air Max 1 groeide uit tot één van de meest iconische modellen van het merk, dus dat moest gevierd worden. De Air Max 90 speelde hierin ook een hoofdrol, en met het feit dat de Air Max 90 dit jaar 30 jaar bestaat is het dubbel feest. Maar het is niet alleen feest voor dat model, want de Nike Air Max 2090 is op dezelfde dag voor het eerst gedropt in vier verschillende colorways, en dat zullen zeker niet de enige zijn. Er beloven nog veel meer te komen, dus stay updated!

Nike Air Max 2090 ‘University Blue’ | CT1091-400

De Air Max 2090 is geïnspireerd op de iconische Air Max 90 en dat kunnen we zien aan enkele subtiele details die opnieuw zijn gebruikt en verwerkt in het nieuwe AM2090 design. Deze uitvoering heeft een blauw transparante rubberen overlay die over het mesh is bevestigd op de bovenkant van de sneaker. Dit terwijl zwart textiel leer over de mudguard loopt. Hierna hebben ze gekozen voor wit mesh op de tong en hiel en is de sneaker verder afgewerkt met een blauwe zichtbare Air-Max unit. Andere details zijn een zwart-witte tussenzool, en een rubberen buitenzool.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar we verwachten dat deze wel snel zal droppen binnenkort via Nike.com en diverse Nike-retailers. Tot die tijd kan je ons in de gaten houden via onze socials of via onze releasekalender. Daar kun je terecht voor de nieuwste sneakers die binnenkort uit zullen komen.

Nike Air Max 2090 'Blue'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Release Reminder: Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10 5

De Mizuno x Wood Wood Wave rider 10 is eindelijk bevestigd! Het model zal uitkomen op 4 april bij retailers als SNS. Mizuno, wat we voornamelijk kennen van zijn colorways vol felle kleuren heeft voor deze release iets nieuws gedaan met zachte materialen en een rustige colorway vol tonale kleuren. 

De details van de Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een hoop verschillende materialen die elkaar complimenteren. De materialen zijn geen overkill en werken in harmonie samen. Zo zien we dat er gebruik is gemaakt van twee verschillende soorten mesh. Op de toebox hebben ze gekozen voor een fijner mesh terwijl er op de zijkanten een mesh is gebruikt met grotere openingen voor meer verse lucht. De lijnen die verdeeld zijn over de sneaker zijn ook gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat het Mizuno logo zelf gemaakt is van rubber. De lijnen eromheen zijn gemaakt van leer, nubuck en suède. 

Alhoewel er veel materialen gebruikt zijn, zijn de kleuren ook niet allemaal hetzelfde. De colorway is voornamelijk opgebouwd uit rustigere kleuren, zoals bruin, blauw en donkeroranje. Door sommige kleuren steeds een tandje lichter te maken ontstaat er een bepaalde dynamiek die de sneaker een futuristische look geeft.

Deze toffe Mizuno x Wood Wood Wave Rider 10 is voor het eerst gezien op de Fall/winter 2020 runway show in Copenhagen. Deze release laat echter nog niet een jaar op zich wachten. Hij staat namelijk gepland op 4 april 2020. Check de Sneakerjagers releasekalender voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze Mizuno x Wood Wood Wave Rider 10.

Wood Wood X Mizuno Wave Rider

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Wave Rider 10
Wave Rider 10
Wave Rider 10
Wave Rider 10