De nieuwe Fear of God X Converse Chuck 70 Hi droppen aanstaande donderdag 26 maart 124

Er staat een nieuwe samenwerking van Fear of God voor ons klaar. Fear of God heeft al een aantal samenwerkingen begaan met Nike. Nu is het tijd voor een samenwerking met Converse. Aanstaande donderdag 26 maart wordt de nieuwe Fear of God X Converse Chuck 70 Hi uitgebracht in maar liefst 3 verschillende colorways. Zet hem in je agenda, want de sneakers zijn razendpopulair.

Het merk Fear of God is een aantal jaar geleden opgericht. In 2013 om precies te zijn. Het merk is nog vrij jong maar is momenteel al wereldwijd bekend. Fear of God is opgericht door de Amerikaanse fashion- en sneaker designer Jerry Lorenzo. Jerry heeft onder andere kleding ontworpen voor niemand minder dan Justin Bieber voor zijn Purpose World Tour. Hij ontwierp niet alleen de kleding van Justin Bieber, maar ook alle merchandise. Hierom is Jerry Lorenzo bekend geworden. In 2018 verscheen de eerste samenwerking met Nike en in die jaren zijn er nog meer samenwerkingen geweest tussen de twee merken. De samenwerkingen zijn razendpopulair en altijd binnen no-time uitverkocht.

Fear of God X Converse Chuck 70 Hi | Closer Look

De sneaker zal aankomende donderdag in maar liefst drie colorways verkrijgbaar zijn. Een ivory, een zwarte en een grijze. De samenwerking is gecreëerd op het Converse Chuck 70 Hi model. Alle drie de colorways beschikken over een bovenwerk dat is gemaakt van canvas. De sneakers hebben een leuk detail. De zwarte en grijze colorway hebben een ivory kleur tong, terwijl de ivory colorway een zwarte tong heeft. Daarbij is de tong gemaakt van leer. In de binnenkant van de sneaker is het branding Converse logo terug te vinden. Achterop de hiel is er nog een heel pull tab te zien waar je veters doorheen kan halen. De veters en midsole van alle drie de colorways is de kleur ivory.

De sneakers zijn dus bijna verkrijgbaar, namelijk aanstaande donderdag 26 maart. Dan moet jij er klaar voor zitten, want gezien de vraag ernaar zullen ze direct gaan uitverkopen. Nu zal jij je afvragen waar kan ik ze coppen? Ze zullen o.a. verkrijgbaar zijn bij Converse en diverse anderen geselecteerde retailers. Deze Fear of God X Converse Chuck 70 Hi zijn verkrijgbaar vanaf €110,-. Ben jij benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje op onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Bekijk hieronder de afbeeldingen van deze drie colorways.

Fear of God X Converse Chuck Hi 'Black'

167954C · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Fear of God X Converse Chuck 70 Hi
Image by SOTO

Fear of God X Converse Chuck 70 'Ivory'

167955C · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Fear of God X Converse Chuck 70 Hi
Image by SOTO

Fear of God X Converse Chuck 70 'String'

168219C · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Fear of God X Converse Chuck 70 Hi
Previous ArticleNext Article

Release Reminder: Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10 2

De Mizuno x Wood Wood Wave rider 10 is eindelijk bevestigd! Het model zal uitkomen op 4 april bij retailers als SNS. Mizuno, wat we voornamelijk kennen van zijn colorways vol felle kleuren heeft voor deze release iets nieuws gedaan met zachte materialen en een rustige colorway vol tonale kleuren. 

De details van de Wood Wood x Mizuno Wave Rider 10

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een hoop verschillende materialen die elkaar complimenteren. De materialen zijn geen overkill en werken in harmonie samen. Zo zien we dat er gebruik is gemaakt van twee verschillende soorten mesh. Op de toebox hebben ze gekozen voor een fijner mesh terwijl er op de zijkanten een mesh is gebruikt met grotere openingen voor meer verse lucht. De lijnen die verdeeld zijn over de sneaker zijn ook gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat het Mizuno logo zelf gemaakt is van rubber. De lijnen eromheen zijn gemaakt van leer, nubuck en suède. 

Alhoewel er veel materialen gebruikt zijn, zijn de kleuren ook niet allemaal hetzelfde. De colorway is voornamelijk opgebouwd uit rustigere kleuren, zoals bruin, blauw en donkeroranje. Door sommige kleuren steeds een tandje lichter te maken ontstaat er een bepaalde dynamiek die de sneaker een futuristische look geeft.

Deze toffe Mizuno x Wood Wood Wave Rider 10 is voor het eerst gezien op de Fall/winter 2020 runway show in Copenhagen. Deze release laat echter nog niet een jaar op zich wachten. Hij staat namelijk gepland op 4 april 2020. Check de Sneakerjagers releasekalender voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze Mizuno x Wood Wood Wave Rider 10.

Wood Wood X Mizuno Wave Rider

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Wave Rider 10
Wave Rider 10
Wave Rider 10
Wave Rider 10

De Undefeated x Nike Air Max 90 dropt aankomende zaterdag 4 april 2020 4

We hebben nog vrij lang op deze Undefeated x Nike collab moeten wachten, maar aankomende zaterdag, 4 april 2020, is het dan eindelijk zo ver. Aankomende zaterdag released Nike in samenwerking met Undefeated een prachtige Air Max 90.

Zoals iedereen onderhand wel weet bestaat de Air Max 90 dit jaar 30 jaar en dit viert Nike natuurlijk groots, aangezien het een legendarisch model is. Allereerst werd de sneaker gecreëerd voor hardlopers, maar al snel pakte verschillende culturen de sneaker op en tegenwoordig zijn de sneakers niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Nu brengt Nike ons in samenwerking met Undefeated een prachtige Air Max 90.

Undefeated is een exclusieve sneakershop in Los Angeles, California. De winkel werd opgezet door James Bond en Eddie Cruz. Het is niet de eerste keer dat Undefeated samenwerkt met een merk. Zo werkte zij al samen met A Bathing Ape, Champion, adidas, ASICS en nog veel meer merken.

Undefeated x Nike Air Max 90 ‘Black’ | CQ2289-002

Het valt eigenlijk gelijk al op dat er is gekozen voor een rustige kleur. De sneaker trekt op het eerste gezicht niet teveel aandacht, maar zodra je de sneaker goed bestudeerd zijn er toch wat mooie elementen te vinden. Zo is er gekozen voor een zwarte kleur op de gehele sneaker. Ook hebben ze ervoor gekozen om vele soorten materialen te gebruiken. Zo zien we het materiaal typhex, nubuck en suède terug. Ook is er dit keer gekozen voor een laag onder de Swoosh, waardoor de Swoosh volledig zichtbaar is. Normaal gesproken wordt de Swoosh namelijk “afgekapt”. Achterop de sneaker is natuurlijk een tab te vinden met hierop Nike Air branding. Onder deze tab is UNDFTD branding te vinden. Ook op de tong is het logo te vinden van Undefeated. Boven de heel tab is er een heel pull tab te vinden waardoor jij makkelijk je sneaker kan aantrekken.

Aankomende zaterdag 4 april om 09:00u ’s ochtends is het dan zo ver. De sneaker zal een prijskaartje hebben van €150,- en zal releasen via onder andere Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Undefeated X Nike Air Max 90 'Black'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Undefeated x Nike
Undefeated x Nike
Undefeated x Nike

Aankomende zaterdag 4 april 2020 released de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ 7

Op zaterdag 4 april 2020 releasen er aardig wat sneakers. Zo ook de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ en wij willen jou er even aan herinneren dat dit een release is die je eigenlijk niet wil missen!

De Air Jordan 1 is misschien wel het populairste model van Jordan Brand momenteel en dat is vrij duidelijk. Elke Air Jordan 1 High die dropt is binnen no-time uitverkocht en dat zal ongetwijfeld ook met deze colorway gebeuren. Toen de sneaker debuteerde sloeg hij niet direct aan bij iedereen. Ook Michael Jordan zelf was niet helemaal te spreken over het model. Met de tijd verschenen er steeds meer colorways en ondertussen is de sneaker een groot icoon in de sneakerwereld. Ook worden meerdere colorways voor duizenden euro’s doorverkocht aan verzamelaars.

Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple | 555088-500

Al een langere tijd wachten we op deze prachtige colorway en hij is ook nog eens perfect voor het heerlijke weer wat er aan komt. Ook is de sneaker goed te matchen met andere kledingstukken die bijvoorbeeld over een paarse kleur beschikken.

Het bovenwerk is gemaakt van leer en als basis is er gekozen voor een witte kleur. Hierop zijn overlays geplaatst van paarse en zwarte kleuren. Zo hebben de Swoosh, de veters, het Air Wings logo en de enkel een zwarte kleur gekregen. Rondom de witte toebox is een paarse mudguard te vinden die overloopt in paarse eyestays. Vanuit de eyestays reist de paarse kleur verder tot aan de hiel. Onder het driekleurige bovenwerk is een witte midsole bevestigd met hieronder een paarse outsole.

Net als een aantal andere sneakers zal de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ releasen bij verschillende retailers om 09:00u ’s ochtends. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €160,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 High OG 'Court Purple'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High OG
Air Jordan 1 High OG
Images by Nike