Release Reminder: Adidas YEEZY Boost 380 ‘Mist’ 501

Ook in 2020 zet adidas in samenwerking met Kanye West de Yeezy serie weer actief door. Zoals Kanye jaren geleden riep ‘Yeezy for everybody!’ ziet het ernaar uit dat deze spreuk waarheid begint te worden. Waar we eerst zelden releases zagen voorbijkomen begint de Yeezy langzaam een standaard te worden in de verzameling van een sneakerfanaat. Door de jaren heen zijn er talloze nieuwe modellen toegevoegd aan de serie, waaronder deze Yeezy Boost 380. Dit futuristische model met een naadloos bovenwerk komt uit in een nieuwe ‘Mist’ colorway.

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Mist’ is een nieuwe colorway van het nieuwe model. Het model heeft een naadloos bovenwerk met een soort van camouflage patroon verspreid. Wat we vaker zien bij de adidas Yeezy’s is een soort van streep over de lengte van de zijkant van de sneaker. We zagen dit vooral bij de 350V2 colorways voorbijkomen. Meestal was deze streep uitgevoerd in een andere felle kleur waarvan we dan ook details zagen terugkomen op andere gedeeltes van de sneaker.

Voor deze adidas Yeezy boost 380 ‘Mist’ gaan ze terug naar dit oude concept. Het model heeft een colorway die voornamelijk bestaat uit licht grijs en smokey grey. Naast deze twee rustige en complimerende kleuren zien we een andere kleur de hoofdrol op zich nemen. Dit keer hebben ze gekozen voor een Perzik oranjekleur voor de stripe.

Deze toffe adidas YEEZY Boost 380 ‘Mist’ zal in deze week vol limited releases uit komen. In dit geval staat de sneaker gepland op 25 maart 2020. Er zijn nog enkele raffles open voorinschrijvingen dus wees snel en wie weet scoor jij morgen een paartje. Voor een compleet overzicht van alle shops en alle release informatie check je de Sneakerjagers Releasekalender

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

FX9764 · Prijs vanaf €224,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 380 Infant 'Mist'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 380 Kid 'Mist'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Boost 380 'Mist'
Boost 380 'Mist'
Boost 380 'Mist'
Previous ArticleNext Article

Nike geeft de Air Force 1 een blinkende upgrade 7

Nike is dit jaar lekker bezig en heeft al heel veel verschillende colorways van verchillende modellen gereleased. Zo ook van de Air Force 1. De razend populaire sneaker kent sowieso ongekend veel colorways. Deze nieuwe colorway van de Air Force 1 heeft wel hele toffe details gekregen. Zo zijn er op het bovenwerk verschillende soorten leer te zien en natuurlijk de bling accessoires.

De Air Force 1 is één van de meest tijdloze modellen van Nike. Dit model wordt dan ook vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. De AF 1 begon als basketbal schoen maar groeide al snel uit tot een van de meest bekende modellen van Nike, buiten het veld.

Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX | CZ8101-100

Het lederen bovenwerk van de Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX heeft een basic witte kleur. Ondanks dat is de sneaker alles behalve basic. Alleen al het getrommelde witte leer dat te zien is op de swoosh en de hiel zorgen voor een frisse look. Daarbij heeft de verlengde tong van de sneaker een stijlvolle oranje/bruine kleur ontvangen. En wat natuurlijk het meeste opvalt aan de sneakers zijn de te gekke bling accessoires die te zien zijn op te veters van de sneaker. De insole heeft een blauwe kleur gekregen.

De Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX heeft nog geen vaste releasedatum, maar wil jij nou als eerste op de hoogte zijn van alle informatie rondom deze sneaker? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender. Voor dit glimmende paartje zal je €110,- moeten betalen. Bekijk de afbeeldingen van de sneaker hieronder!


Nike WMNS Air Force 1 '07 LX Low 'Bling'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Nike brengt meerdere Swooshes op de Air Force 1 9

De Nike Air Force 1 blijft ons altijd weer verassen met nieuwe colorways en variaties. Tussen de KITH en Tie Dye colorway brengt Nike nu meerdere Swooshes op de Air Force 1.

De Swoosh

De Swoosh kennen we natuurlijk allemaal van Nike, een van de meest herkenbare logo’s ter wereld, maar hoe is dit logo tot stand gekomen. Nike werd opgericht in 1964 door Bill Bowerman en Phil Knight. Het bedrijf dat zij hadden opgezet heten eerst Blue Ribbon Sport. In 1971 veranderden zij de naam naar Nike, Inc. Carolyn Davidson ontmoette Phil Knight en deed wat freelance werk voor hem en creëerden zo de Swoosh. Door de jaren heen is de Swoosh een klein beetje veranderd en wordt die op de dag van vandaag vaak gebruikt zonder het woord “NIKE”.

Nike Air Force 1 ‘Swooshes‘ | CK7214-101

De Air Force 1 houd zich trouw aan het originele bovenwerk. De base van de sneaker is namelijk gemaakt van wit leer. Wat deze sneaker zo bijzonder maakt zijn de meerdere Swooshes die zijn geplaatsts op het bovenwerk. De Swoosh op de midfoot is hetzelfde gebleven, alleen zijn er op de voorvoet en op de hiel ook Swooshes geplaatst. Deze Swooshes zijn gemaakt van iridescent materiaal, hierdoor zijn de kleuren anders vanuit verschillende hoeken. Een witte mid-en outsole ronden de sneaker af.

De officiële releasedatum van de Air Force 1 ‘Swooshes’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken wel verwacht bij Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Force 1 'Swooshes'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Swooshes'
Air Force 1 'Swooshes'
Air Force 1 'Swooshes'
Air Force 1 'Swooshes'
Images by Nike

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ is gedropt 10

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ is gister op donderdag 2 juli 2020 gedropt. Het is niet de eerste keer dat we deze colorway zien verschijnen.

In februari 2018 verscheen de Air Max 180 in de colorway en even later kwamen ook de Air Max 90, 95 en Flair in de ‘Ultramarine’ colorway. Nu verschijnt de colorway opnieuw op de Nike Air Max 90. Echter is hij toch iets anders dan zijn voorganger.

Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ | CT1039-100

Het bovenwerk is gemaakt van mesh en leer in een witte kleur. Deze witte kleur is ook terug te vinden in de midsole en de outsole. Natuurlijk beschikt de sneaker niet alleen over een witte kleur, maar zijn de kleuren blauw en rood ook te vinden op de sneaker. Zo is de Swoosh blauw van kleur en is de heel tab rood van kleur. Ook de eyestays en de mid- en outsole hebben de kleuren gekregen.

Zoals we al zeiden is de Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ gisteren, donderdag 2 juli 2020, gedropt. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de sneaker. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 90 'Ultramarine'

CT1039-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Max 90 Ultramarine
Max 90 Ultramarine