Er komt een nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Shadow 90

Goed nieuws, het is lente! Dat betekent dat het tijd is voor een paar nieuwe sneakers. Nike heeft heel wat nieuwe zomerse colorways voor ons klaarstaan. Zo is er weer een nieuwe colorway verschenen en dit keer op de Nike Air Force 1 Shadow. Wij kunnen niet wachten totdat deze verkrijgbaar is!

Bruce Kilgore heeft in de jaren ’80 een prachtig model voor ons op de markt gebracht. De Nike Air Force 1 Shadow is een variant op deze klassieke Nike Air Force 1. Het is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering te brengen in hun omgeving. De Nike Air Force 1 is niet meer weg te denken uit onze schoenenwereld, daarbij is het ook nog eens een van de populairste en best verkochte modellen van Nike!

Nike Air Force 1 Shadow ‘White / Pink’ | Details

De nieuwe colorway krijgt een wit met roze kleurenpallet. Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een witte kleur met daaroverheen roze details. Op de sneaker bevindt zich twee kleuren roze, een donkere en een lichtere. Zo is de Swoosh donker roze van kleur met daaromheen de lichtroze kleur. De tong met daarop het branding logo en de binnenkant van de sneaker zijn beiden lichtroze. Het bovenste ‘Air’ logo op de midsole is weer donkerroze. Om de sneaker af te maken worden lijnen geaccentueerd met de lichte roze kleur.

Wanneer deze nieuwe colorway precies uitgebracht zal worden is nog niet bekend. We verwachten dat deze in het voorjaar van 2020 zal komen. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten want deze wil je niet missen! Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van deze sneaker.

Nike Air Force 1 Shadow 'White/Pink'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Previous ArticleNext Article

Release Reminder: Air Jordan 7 PE ‘Hare’ 5

2020 markeert al sinds het begin een uniek jaar voor Jordan Brand. Al sinds de start van dit jaar, wat alweer ruim 3 maanden geleden is, zijn ze druk bezig met het uitbrengen van nieuwe releases. Ze brengen onder anderen oude colorways en retro’s terug die we al enige tijd niet meer gezien hebben. Voor de volgende Jordan release gebruikt Jordan Brand e de Air Jordan 7, een model wat we de laatste tijd wel wat minder zien. Voor deze release gebruiken ze een pastelkleurig bovenwerk vol leuke details. Deze Air Jordan 7 PE ‘Hare’ past overigens ook nog perfect bij het komende paasweekend. 

Air Jordan 7 PE ‘Hare | CT8528-002

Het bovenwerk van deze Air Jordan 7 PE ‘Hare’ is gemaakt van een harig materiaal. De kleuren dei ze gebruikt hebben liggen allemaal erg dicht bij elkaar en vallen allemaal onder het pastel pallet. Voor het grootste gedeelte van het bovenwerk hebben ze licht pastelgroen en pastel babyblauw gebruikt. We zien bij de heel pastel roze panelen in combinatie met wit en RGB-rood.

De sneaker staat gepland voor 8 april 2020 wat perfect voor het paasweekend is. Wil jij deze Air Jordan 7 PE ‘Hare’ nog dragen tijdens de paasbrunch? Cop ze dan donderdag 8 april om 09:00u bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. 

Voor een compleet overzicht van alle shops waar deze sneaker verkrijgbaar is check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier kun je ook de prijs en eventueel wat extra informatie over deze release vinden. 

Air Jordan 7 PE 'Hare'

woensdag 8 april 2020

Naar alle aanbieders
Hare
Hare

Hare

De Nike Air Max 1 ‘Pine Green’ dropt in de herfst 24

Na het gerucht van de terugkomst van de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ ziet het ernaar uit dat Nike het hier niet bij laat. Sneaker leaker PY_Rates heeft namelijk ook een leak de wereld in gegooid met een reversed colorway. De ‘Pine Green’ colorway is het tegenovergestelde van de Lemonade, qua kleuren. Het resultaat is deze Nike Air Max 1 ‘Pine Green’, die volgens de geruchten in de herfst uit zal komen. 

Als we kijken naar de mock-up foto’s van de sneaker zien we een reversed colorway van de ‘Lemonade’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van dezelfde materialen als die van de Lemonade colorway. We zien echter wel een vervangend materiaal. Voor de mudguard is namelijk gebruik gemaakt van suède. Naast suede zien we ook dat ze gebruik hebben gemaakt van leer en een synthetisch 3M materiaal wat ook nog reflecteert.

Gezien dit nog echt puur een leak is kunnen we deze release helaas nog niet bevestigen. In het verleden zat py_rates meestal wel erg dichtbij bij leaks, dus wie weet! Als we de leak echter wel moeten geloven zullen ze uitkomen in de herfst van 2020. Aangezien het pas net lente is zal dit dus nog zeker een half jaar duren. 

Voor eventuele andere sneakerreleases check je, zoals altijd, de Sneakerjagers Releasekalender

Pine Green
image by: @py_rates

De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ is nu verkrijgbaar 11

Dat Stan Smith een geliefd model is van het merk adidas is inmiddels al wel bekend bij iedereen. Nu hebben ze een gloednieuwe colorway toegevoegd aan de Stan Smith collectie voor de dames. De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’. De sneaker maakt gebruik van lakleer en slangenprint. Voor diegene die ze gelijk al helemaal zien zitten, de sneaker is nu al verkrijgbaar via adidas voor 99,95,-. Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Het Stan Smith model was eigenlijk een tennisschoen die gemaakt is door adidas. De naam is vernoemd naar de Amerikaanse tennis speler ‘Stan Smith’. Hij speelde in de jaren ’60 tot de ’80’s. De sneaker heeft een simpel en klassiek uiterlijk, maar hij is zeker niet saai. De sneaker heeft ook veel samenwerkingen mogen meemaken en heeft veel colorways doorstaan. En er beloven zeker weten nog veel meer te komen.

adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ | FV3422

De sneaker is voorzien van een mooi glad wit lakleer. Op de hiel patch is er heel subtiel een zwart imitatie-slangenleer bevestigd. De branding op de branding van de tong en hiel komt in een luxe Metallic Gold colorway. Verder heeft de sneaker een witte tussenzool en een rubberen buitenzool. De kleuren die gebruikt zijn, zijn Cloud White/Core Black/Gold Metallic. Deze Stan Smith is een perfecte sneaker om je zomerse outfit helemaal af te maken. Vooral het imitatie-slangenleer op de hiel geeft de sneaker net wat meer smoel. Die zorgt ervoor dat deze sneaker een echte must is.

Release info

De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ is nu verkrijgbaar via adidas voor 99,95,-. Dus dames haast je, want deze schatjes zullen hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Check dan onze releasekalender. Daar vind je alle releases van de tofste sneakers. Zo ben je altijd up to date.

adidas Stan Smith 'Snakeskin'

FV3422 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas