De Nike Air Force 1 krijgt een ‘Iridescent’ verwijderbare Swoosh 142

Nike komt met een nieuwe variant op de Nike Air Force 1. De sneakers krijgt een heel belangrijk detail, namelijk een verwijderbare Swoosh in een ‘Iridescent’ kleur. Deze wil je absoluut niet missen voor de zomer!

De Nike Air Force 1 is in de jaren ’80 tot leven gebracht door ontwerper Bruce Kilgore. De sneaker is al in meer dan 1700 colorways uitgebracht en daarom is er ontzettend veel keus aan kleurencombinaties. De sneaker is een echte klassieker en stond zelfs in Amerika op plek 2 van best verkochte sneakers. Een echte favoriet voor onze sneakerfreaks dus! Sinds zijn lancering is er niet veel veranderd aan het design, het is altijd hetzelfde plaatje gebleven.

Nike Air Force 1 Zipper Swoosh | Closer Look

Deze sneaker zal verkrijgbaar zijn in twee colorways. Een witte en een zwarte. De eerste colorway heeft een overall witte kleur gekregen. Aan de binnenzijde van de sneaker bevindt zich een zwarte Swoosh, terwijl aan de buitenkant een verwijderbare ‘iridescent’ Swoosh zit door middel van een rits. De tweede colorway beschikt een overall zwarte kleur. Daarbij is de verwijderbare Swoosh glimmend zilver, met aan de binnenzijde een witte Swoosh. De sneakers zijn gemaakt van stevig leer met aan de binnenkant textiel. Op beiden colorways zit nog een leuk detail, namelijk op het medaillon staat groot ‘Air’ in zilveren letters. Met deze sneakers ben je helemaal klaar voor de zomer.

De sneakers worden nog verwacht in 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. Wij hopen hier binnenkort meer over te weten, houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor de laatste sneakerreleases. Deze Nike Air Force 1 Zipper Swoosh zal verkrijgbaar zijn op Nike.com vanaf €120,-. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Air Force 1 Zipper Swoosh 'White'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Force 1 Zipper Swoosh 'Black'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Previous ArticleNext Article

Release reminder: De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt aankomende donderdag 9 april 1

Het paasweekend staat voor de deur en om die reden komen er ook een aantal nieuwe colorways uit. Ook het Jordan Brand brengt met pasen een nieuwe colorway uit op de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid krijgt een kleurrijke make-over en wordt omgetoverd tot de ‘Lightbulb’.

De Air Jordan 1 begon als een basketbalschoen, maar is na zijn eerste lancering razendpopulair geworden als lifestyle sneaker. De sneaker is ontworpen door Peter Moore en werd voor het eerst uitgebracht in 1985. Deze kwam toen voor het eerst uit in een Chicago Bulls colorway. Tot de dag van vandaag zijn deze sneakers nog razendpopulair en zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel colorways.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Jordan Brand is deze keer niet bescheiden gebleven met de kleuren en materialen. Het bovenwerk bestaat uit de kleuren White, Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green. De kleuren zijn terug te vinden over het gehele bovenwerk en wat deze schoen zo speciaal maakt is dat er ook verschillende materialen zijn gebruikt. Zo wordt er op het bovenwerk een combinatie gemaakt tussen leer, mesh, lakleer en suède. Op de upper zijn er zichtbare stiksels te zien om het design compleet te maken.

Aanstaande donderdag is het dus zover. Vergeet je wekker niet want deze te gekke ‘Lightbulb’ colorway is vanaf 9:00 verkrijgbaar op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,00,-. Houd onze releasekalender in de gaten om geen enkele releases te missen en volg ons op sociale media als je op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van deze Air Jordan 1!

Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike

Je kunt vanaf nu je eigen Nike Air Max 2090 customizen 3

De Nike Air Max 2090 is het nieuwe model van Nike. De sneaker is sinds maart 2020 verkrijgbaar en is sindsdien al in meerdere colorways uitgebracht. Het is vanaf nu ook mogelijk om de Nike Air Max 2090 te customizen. Hoe leuk is het om je nieuwe Air Max 2090 helemaal naar je eigen smaak te maken?

Dit nieuwe Nike Air Max 2090 model heeft als hoofdrol de Air Max 90 in zijn design. Bij het design zijn een aantal details toegevoegd. De air-unit is bij de Air Max 2090 groter als bij de Air Max 90 en ook is de Swoosh bijgesneden in het Air Max 2090 model. Ook het klassieke heel-logo van de Air Max 90 is terug te vinden op deze nieuwe variant, alleen dan in een nieuw jasje. De sneaker is na zijn lancering al in meerdere colorways uitgebracht en je kunt zelfs nu je eigen kleurencombinatie samenstellen.

Nike Air Max 2090

Er zijn ontzettend veel opties en kleuren die je je sneaker kunt geven. Elk onderdeel van de sneaker kun je je eigen kleur geven. Er zijn dan ook verschillende kleuren beschikbaar. Wit, zwart, geel, rood, blauw, roze, lichtroze, noem maar op. Je kunt zelfs nog je eigen tekst toevoegen, om de schoen helemaal van jou te maken. Bekijk hier onder een paar van de voorbeelden die je zou kunnen maken!

De sneakers zijn vanaf nu te customizen op Nike.com. Voor €180,00,- staat jouw eigen customized sneaker al in je wardrobe. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Images by Nike

De Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Summer 2020 overzicht 4

De afgelopen tijd is Nike al lekker bezig met het terugbrengen van ‘oude’ modellen. Onlangs verscheen de Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 en staan er voor volgende week de OG colorways op de agenda. Voor alle liefhebbers van de Nike Spiridon Caged 2, wij hebben goed nieuws voor jullie. De sneaker zal deze zomer releasen in maar liefst 11 nieuwe colorways!

Na twee collab’s van de Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Caged staat deze retro sneaker weer volledig in de spotlights. Na zo’n geslaagde release is dit model weer helemaal terug en daarom vond Nike het tijd om een aantal nieuwe colorways uit te brengen. De Nike Air Zoom Spiridon Caged is in 2003 geïntroduceerd. Bij deze nieuwe versie van de Air Zoom Spiridon was een zichtbare air-unit aanwezig die verpakt zat in een kooi.

Nike Spiridon Caged 2

De sneaker zal deze zomer releasen in maar liefst 11 nieuwe colorways en dat is best veel. Bij alle sneakers is er gebruik gemaakt van grof mesh met daaroverheen plastic overlays. Er zal een colorway bijzitten die beschikt over een overall wit bovenwerk. Ook de kleur ‘crimson’ in combinatie met zwart en wit is terug te vinden in een van de colorways. Ook mint-groen is populair tegenwoordig daarom zal deze kleur ook in een van de colorways zitten. Het bovenwerk beschikt over een overall mint-groene kleur. Rood valt natuurlijk niet te missen op deze sneaker, daarom zullen er twee rode colorways, een donkerrode en een lichtrode met daarin een gele Swoosh. Check hieronder de afbeeldingen van alle 11 de colorways!

Een exacte releasedatum voor deze gloednieuwe colorways is nog niet bekend, maar deze zullen in de loop van de zomer releasen. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Nike.com. Kun je niet wachten tot de zomer en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Nike Spiridon Cage 2 'Flash Crimson'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Nike Spiridon Cage 2 'Gold'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Nike Spiridon Cage 2 'White/Blue'

donderdag 31 december 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike