De nieuwste Nike Air Force 1 ’07 ‘Double Air’ is nu verkrijgbaar 104

Een tijdje geleden schreven wij over de Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Double Air’. Op dat moment wisten wij alleen nog van een witte colorway, maar we hebben goed nieuws voor jullie. De sneaker is nu verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende colorways!

Nike Air Force 1 ’07 LV8 | Closer Look

Deze nieuwste Nike Air Force 1 ’07 ‘Double Air’ is gemaakt van stevig leer. De sneaker beschikt over een overall witte kleur en heeft bescheiden zwarte details. Op de heel staat tweemaal het ‘Air’ logo bevestigd in het zwart, daarbij is ook de streep rondom de heel zwart van kleur. Bovenop de neus bevindt zich het branding ‘Nike Air’ logo. Een echte finishing touch op deze sneaker zijn de label die verbonden zitten aan de veters op de tong. Dit maakt de basic sneaker toch iets minder basic. De sneaker is niet alleen verkrijgbaar in een witte colorway, maar ook in het zwart! Alle details zijn precies omgedraaid. Zo beschikt het bovenwerk over een overall zwarte kleur, en zijn alle details wit van kleur.

Naast de witte en zwarte colorway is er ook nog een grijze en rode colorway. Bij de grijze colorway heeft het bovenwerk van de sneaker over een overall grijze kleur met daarbij roze details. Bij de rode colorway beschikt de sneaker over een overall rode colorway met zwarte details.

De witte en zwarte colorway zijn verkrijgbaar vanaf maat 40 op jdsports.nl. En goed nieuws! De witte colorway is ook verkrijgbaar voor de kleintjes, maat 19,5 t/m 35. De rode en grijze colorway zijn verkrijgbaar in de maten 35,5 t/m 40, daarbij is de grijze colorway ook verkrijgbaar voor de kleintjes, maat 27,5 t/m 35.

De sneaker is sinds vorige week verkrijgbaar op Nike.com en bij onder andere jdsports.nl. Zijn deze toch niet helemaal jou ding en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort ook uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor alle sneakerreleases. Voor het laatste sneakernieuws kun je een kijkje nemen op onze sociale media en sinds kort zijn wij ook begonnen op TikTok! Check hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

Nike Air Force 1 '07 'Double Air'

CJ1379-100 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Images by JDsports

Nike Force 1 LV8 3 Kleuter

CJ4113-002 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Force 1 LV8 3

CJ4092-600 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Previous ArticleNext Article

Human Made en adidas komen met nieuwe samenwerking 4

Humand Made en adidas komen opnieuw met een te gekke samenwerking. Samen zullen zij drie verschillende colorways van de adidas Superstar droppen. Al eerder kwamen de twee met verschillende samenwerkingen. Vanaf vrijdag 10 april zijn deze drie colorways verkrijgbaar bij Human Made vanaf 12:00.

Human Made is opgericht door Nigo, hij was een groot fan van vintage kleding. Het merk is dan ook ontstaan door de inspiratie uit de Amerikaanse werkkleding uit de jaren ’50. Daarbuiten is Nigo ook de oprichter van het streetwear merk, A Bathing Ape. Dit staat vooral bekend om de camouflage print. Ondertussen is het merk wereldberoemd maar toen het net van start ging verkochten zij alleen T-shirts en hoodies. Ondertussen zijn er ook sneakers, de Bapesta.

Human Made x adidas Superstar | Closer Look

De samenwerking van Human Made en adidas zal op het Superstar model zijn. Er zullen drie verschillende colorways verschijnen. Alle drie zullen zij de rubberen shell-toe bevatten en een lederen bovenwerk. De welbekende drie strepen van dit model hebben de tekst ‘Gears for futuristic teenagers’ ontvangen. De heel is afgemaakt met het rode hartje van Human Made. De tong van de sneaker heeft de adidas branding zoals altijd.

De drie verschillende colorways van Human Made x adidas zullen aanstaande vrijdag, 10 april, verschijnen bij Human Made. De sneakers zijn alleen online te verkrijgen vanaf 12:00 uur. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden. Bekijk de sneakers van deze te gekke samenwerking hieronder!


Images by: Human Made

Release reminder: De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt aankomende donderdag 9 april 3

Het paasweekend staat voor de deur en om die reden komen er ook een aantal nieuwe colorways uit. Ook het Jordan Brand brengt met pasen een nieuwe colorway uit op de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid krijgt een kleurrijke make-over en wordt omgetoverd tot de ‘Lightbulb’.

De Air Jordan 1 begon als een basketbalschoen, maar is na zijn eerste lancering razendpopulair geworden als lifestyle sneaker. De sneaker is ontworpen door Peter Moore en werd voor het eerst uitgebracht in 1985. Deze kwam toen voor het eerst uit in een Chicago Bulls colorway. Tot de dag van vandaag zijn deze sneakers nog razendpopulair en zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel colorways.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Jordan Brand is deze keer niet bescheiden gebleven met de kleuren en materialen. Het bovenwerk bestaat uit de kleuren White, Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green. De kleuren zijn terug te vinden over het gehele bovenwerk en wat deze schoen zo speciaal maakt is dat er ook verschillende materialen zijn gebruikt. Zo wordt er op het bovenwerk een combinatie gemaakt tussen leer, mesh, lakleer en suède. Op de upper zijn er zichtbare stiksels te zien om het design compleet te maken.

Aanstaande donderdag is het dus zover. Vergeet je wekker niet want deze te gekke ‘Lightbulb’ colorway is vanaf 9:00 verkrijgbaar op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,00,-. Houd onze releasekalender in de gaten om geen enkele releases te missen en volg ons op sociale media als je op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van deze Air Jordan 1!

Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike

Je kunt vanaf nu je eigen Nike Air Max 2090 customizen 5

De Nike Air Max 2090 is het nieuwe model van Nike. De sneaker is sinds maart 2020 verkrijgbaar en is sindsdien al in meerdere colorways uitgebracht. Het is vanaf nu ook mogelijk om de Nike Air Max 2090 te customizen. Hoe leuk is het om je nieuwe Air Max 2090 helemaal naar je eigen smaak te maken?

Dit nieuwe Nike Air Max 2090 model heeft als hoofdrol de Air Max 90 in zijn design. Bij het design zijn een aantal details toegevoegd. De air-unit is bij de Air Max 2090 groter als bij de Air Max 90 en ook is de Swoosh bijgesneden in het Air Max 2090 model. Ook het klassieke heel-logo van de Air Max 90 is terug te vinden op deze nieuwe variant, alleen dan in een nieuw jasje. De sneaker is na zijn lancering al in meerdere colorways uitgebracht en je kunt zelfs nu je eigen kleurencombinatie samenstellen.

Nike Air Max 2090

Er zijn ontzettend veel opties en kleuren die je je sneaker kunt geven. Elk onderdeel van de sneaker kun je je eigen kleur geven. Er zijn dan ook verschillende kleuren beschikbaar. Wit, zwart, geel, rood, blauw, roze, lichtroze, noem maar op. Je kunt zelfs nog je eigen tekst toevoegen, om de schoen helemaal van jou te maken. Bekijk hier onder een paar van de voorbeelden die je zou kunnen maken!

De sneakers zijn vanaf nu te customizen op Nike.com. Voor €180,00,- staat jouw eigen customized sneaker al in je wardrobe. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Images by Nike