MADNESS x New Balance 327 komt in drie colorways 64

New Balance is al vanaf het vroege begin actief bezig geweest met het uitvoeren van hun voornaamste doel: kwaliteit. Het merk brengt niet super vaak nieuwe modellen uit. Wanneer ze dit wel doen is het goed doordacht en een volledig nieuwe toevoeging aan de collectie. Enige tijd geleden heeft het Amerikaanse sportmerk de New Balance 327 geintroduceert. Nu blijkt dat het merk het nieuwe model onder de mensen wil brengen via verschillende collabs. De volgende collab die op het programma staat is deze New Balance 327 x MADNESS variant. Op de eerste beelden kunnen we in ieder geval opmerken dat er minimaal drie colorways uit zullen komen. 

In 2010 startte Shawn Yue het merk COMMON SENSE (CMSS). Het merk was een platform waarop international kledingmerken samen konden komen. Vier jaar later, in 2014 startte hij een ander merk genaamd MADNESS (MDNS). Dit merk was voornamelijk gefocust op het uitbrengen van gelimiteerde collabs met merken waar interesse in heeft. In MADNESS laat Shawn zijn passie zien voor minimalistische designs.

De details van deze New Balance 327 x MADNESS

Het jonge New Balance 327 model wordt al sinds zijn introductie steeds anders gebruikt. Op de Casablanca collab werden er de klassieke lederen en suede materialen gebruikt. Bij deze MADNESS x New Balance 327 collab zien we dat er weer compleet andere materialen zijn gebruikt. Door het verschil in materialen krijgt de sneaker een compleet andere look.

Voor deze release hebben ze gebruik gemaakt van een soort typex/canvas-achtig materiaal. We zien ook kleine stukjes suède en nylon verspreid over de sneakers. Op de foto’s zien we drie verschillende colorways voorbijkomen. De colorways zijn: zwart/lichtgrijs, bruin/groen/zwart, en creme/wit/gebrokenwit. Over alle colorways zien ver simplistische MADNESS (MDNS) details, zoals op de laces of op de heel. 

Er is momenteel helaas nog geen releasedatum bekend van deze MADNESS x New Balance 327 collab. Houd daarom de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws. Check ondertussen wat andere New Balance sneakers via deze link.

MADNESS
MADNESS
MADNESS
Previous ArticleNext Article

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Black’ is nu verkrijgbaar 0

Afgelopen woensdag (1 april) was de release van de ‘Black/White’ variant, gisteren was het de beurt aan de ‘White/University Blue’ colorway en vandaag is het de beurt aan de Nike Air Force 1 Schematic “White/Black”. De sneaker met super toffe details en een geschetste Swoosh. Het is een echte knaller en vanaf nu verkrijgbaar via Foot Locker! Het zal dus niet lang meer duren voordat ze ook verkrijgbaar zullen zijn bij Nike en andere Nike-retailers.

Zoals gezegd kwam deze week al de ‘Black’ en de ‘White/Blue’ uit en vandaag dus de Black/White. Allemaal hebben ze een geschetste design. Dat is niet iets nieuws voor Nike, want dit deden ze namelijk ook op de Air Max 1. Het idee erachter was vooral om Tinker Hatfields te eren van de schetsen. Inmiddels is het een echte legendarisch paartje geworden. Nike heeft daarna besloten om het ook terug te laten komen op de klassieke Air Force 1, en met succes!

Nike Air Force 1 Schematic “White/Black” | CW7581-101

Wat als eerste opvalt is natuurlijk de Swoosh. Een geschetste frisse look, met het idee alsof het met een pen of potlood is ingekleurd. Natuurlijk is de Air Force 1 van zich zelf al een cleane sneaker en dat is in dit geval ook zo gebleven. De geschetste details zijn met mate aangebracht en zijn niet storend. Het is een echte beauty. Daar gaan we niet omheen. De sneaker heeft natuurlijk zijn klassieke bovenwerk gebruikt, van leder materiaal. Boven de getekende Swoosh vind je de naam van het model, Nike Air Force One. Voorop de sneaker vind je het jaartal waarin de Air Force 1 debuteerde, namelijk 1982. Wat er overigens opvallend is aan de sneaker is dat er op de binnenkant van de sneaker geen grote Swoosh te vinden is maar een kleine mini Swoosh op het achterste paneel.

Release info

Zoals gezegd is deze sneaker nu verkrijgbaar via Foot Locker, wanneer hij bij andere Nike retailers zal uitkomen is nog niet bekend. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 110,- euro. Wees er snel bij want deze zullen gegarandeerd hard gaan. Binnenkort volgt er meer info en voor je het weet zijn de sneakers overal verkrijgbaar. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Op deze manier ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Air Force 1 Schematic 'White/Black'

CW7581-101 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

adidas dropt nieuwe colorway op ZX Torsion 5

adidas blijft maar komen met nieuwe releases, en dat is niet heel gek. Ze willen namelijk dit seizoen een sterk statement maken. Aangezien adidas continu een brede collectie aan nieuwe variaties dropt willen ze nu toch terugkeren naar hun retro-geïnspireerde line up. Het Three stripes merk wil alle aandacht richten op een model dat betrokken is bij hun Originals-familie. De ZX Torsion, die nu in een “Legacy Purple” colorway komt. En nog even een pluspuntje, hij is nu verkrijgbaar bij adidas!

adidas ZX Torsion “Legacy Purple” | EF4347

Het Duitse merk wil zijn inspanningen meer in de Originals-familie stoppen, en dit keer is de ZX Torsion aan de beurt. De sneaker uit de jaren 80 is gebaseerd op de schoen die de hardloop wereld des tijds compleet veranderde. De gehele sneaker is in de “Legacy Purple” colorway gedipt. Met natuurlijk de bekende Boost-schuimdemping die niet te missen is bij het Three Stripes merk. Toch is die goed verwerkt en zie je hem nauwelijks naar buiten steken. Je krijgt er ook nog een paar extra veters bij, zo kan je de sneaker helemaal aanpassen naar jouw smaak.

Release info

Het super toffe adidas ZX Torsion “Legacy Purple” model is eentje die betrokken is bij de originals familie. Een echte sneaker waar veel liefde in zit van het three stripes merk. Nu verkrijgbaar bij adidas vanaf 130,- in zowel dames als heren maten. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date.


adidas ZX Torsion

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

adidas dropt snel het toffe Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” 7

Het gaat druk worden aankomende zaterdag, want wat een releases zijn er! Zo dropt o.a. het adidas Response Hoverturf ‘Gardening Pack 2.0’. Vorig jaar ging adidas hard en had het merk vele verrassingen, het was een schat aan geïnspireerde collecties. De ‘Gardening Pack’ was er ééntje die eruit sprong, tot de dag van vandaag is het nog steeds een van de beste trio-silhouetten in een lange tijd.

Nu mogen wij opnieuw boffen, want eindelijk is de officiële 2.0 van de capsule samen met zijn voorsprong de Response Hoverturf onder de komende lei. En het komt al dichter bij, want aankomende zaterdag 4 april dropt het pack!

adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” | FX4153 | 154409

adidas heeft werkelijk alles uit de kast gehaald voor De creaties zijn geïnspireerd op wandelen en het buitenleven dan op de achtertuin. De sneaker heeft met de nieuwste en beste materialen de beste bestendigheid voor slecht weer. Dat komt goed uit met ons kikkerlandje. Met versieringen en details aan de enkel en op de tong, valt de sneaker op en is het een unieke. Daarnaast wordt de branding minimaal gehouden omdat de Three Stripes opgaan in hun monochrome achtergronden. Ze zijn dus beschikbaar in twee verschillende kleuren, zwart en wit. De reflecterende details komen terug en dat maakt ze allebei af.

Release info

Jaja, nog eventjes. 4 april hebben wij het geluk dat beide sneakers zullen droppen, om 10:00 uur moet je gereed staan. Dan zal het adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” , voor heren en dames droppen! Vanaf 160,- euro kunnen ze van jou zijn, wees er snel bij. Deze zullen net zo hard gaan als het eerste pack. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas Repsonse Hoverturf GF6100AM 'White'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas

adidas Response Hoverturf GF6100AM 'Black'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas