De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ keert eind dit jaar nog terug 83

De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ komt dit jaar nog terug! Je zal nog heel even geduld moeten hebben maar op Black Friday 2020 is het zover. Dan kun jij deze sneakers bemachtigen bij Nike. De sneaker verscheen voor het eerst in 1989 en is nog enkele keren daarna teruggekeerd. Richting het eind van 2020 zal je dit paartje dus opnieuw weer kunnen kopen!

In 1989 verscheen de Air Jordan 4 voor het eerst. In de jaren die volgde zijn er een hoop andere modellen verschenen. Verder kennen de modellen van Jordan Brand een hoop samenwerkingen en verschillende colorways. De AJ 4 ‘Fire Red’. De sneaker dit dit jaar opnieuw uit zal komen is een echte release van het model uit 1989. De Fire Red colorway is overigens ook al verschenen op andere modellen.

Air Jordan 4 ‘Fire Red’ | DC7770-160 | Closer Look

Dit zal de eerst echte retro-release zijn van de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ zijn. Waar bij de andere releases het Jumpman logo te zien was op de hiel, staat erop de release van 2020 het Nike Air logo op de hiel. De sneaker heeft een wit lederen bovenwerk met zwart en rode details. De zool heeft een Air paneel met daarbij rode details op de zool. De heel is zwart met wit gekleurd en heeft een rode ‘Nike Air’ branding. Op de tong van de sneaker is overigens een rood ‘Jumpman’ logo te zien. Het rood gaat verder op de lining van de sneakers en de plastic eyestays. Zoals het er nu naar uit ziet zal de AJ 4 ‘Fire Red’ voor zowel dames als heren verkrijgbaar zijn.

Op 27 november 2020 zal de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ verschijnen. De prijs die je neer zal moeten leggen voor dit paartje is nog onbekend. Je zal nog even geduld moeten hebben om deze te gekke release te kunnen bemachtigen. Wij snappen dat dat nog erg ver van ons vandaan is maar ondertussen zijn er gelukkig een hoop andere releases waar je van kunt genieten! Houdt ook onze releasekalender en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven.


Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'

vrijdag 27 november 2020

Naar alle aanbieders
Image by: zsneakerheadz
Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'
Previous ArticleNext Article

Human Made en adidas komen met nieuwe samenwerking 4

Humand Made en adidas komen opnieuw met een te gekke samenwerking. Samen zullen zij drie verschillende colorways van de adidas Superstar droppen. Al eerder kwamen de twee met verschillende samenwerkingen. Vanaf vrijdag 10 april zijn deze drie colorways verkrijgbaar bij Human Made vanaf 12:00.

Human Made is opgericht door Nigo, hij was een groot fan van vintage kleding. Het merk is dan ook ontstaan door de inspiratie uit de Amerikaanse werkkleding uit de jaren ’50. Daarbuiten is Nigo ook de oprichter van het streetwear merk, A Bathing Ape. Dit staat vooral bekend om de camouflage print. Ondertussen is het merk wereldberoemd maar toen het net van start ging verkochten zij alleen T-shirts en hoodies. Ondertussen zijn er ook sneakers, de Bapesta.

Human Made x adidas Superstar | Closer Look

De samenwerking van Human Made en adidas zal op het Superstar model zijn. Er zullen drie verschillende colorways verschijnen. Alle drie zullen zij de rubberen shell-toe bevatten en een lederen bovenwerk. De welbekende drie strepen van dit model hebben de tekst ‘Gears for futuristic teenagers’ ontvangen. De heel is afgemaakt met het rode hartje van Human Made. De tong van de sneaker heeft de adidas branding zoals altijd.

De drie verschillende colorways van Human Made x adidas zullen aanstaande vrijdag, 10 april, verschijnen bij Human Made. De sneakers zijn alleen online te verkrijgen vanaf 12:00 uur. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden. Bekijk de sneakers van deze te gekke samenwerking hieronder!


Images by: Human Made

Release reminder: De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt aankomende donderdag 9 april 3

Het paasweekend staat voor de deur en om die reden komen er ook een aantal nieuwe colorways uit. Ook het Jordan Brand brengt met pasen een nieuwe colorway uit op de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid krijgt een kleurrijke make-over en wordt omgetoverd tot de ‘Lightbulb’.

De Air Jordan 1 begon als een basketbalschoen, maar is na zijn eerste lancering razendpopulair geworden als lifestyle sneaker. De sneaker is ontworpen door Peter Moore en werd voor het eerst uitgebracht in 1985. Deze kwam toen voor het eerst uit in een Chicago Bulls colorway. Tot de dag van vandaag zijn deze sneakers nog razendpopulair en zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel colorways.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Jordan Brand is deze keer niet bescheiden gebleven met de kleuren en materialen. Het bovenwerk bestaat uit de kleuren White, Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green. De kleuren zijn terug te vinden over het gehele bovenwerk en wat deze schoen zo speciaal maakt is dat er ook verschillende materialen zijn gebruikt. Zo wordt er op het bovenwerk een combinatie gemaakt tussen leer, mesh, lakleer en suède. Op de upper zijn er zichtbare stiksels te zien om het design compleet te maken.

Aanstaande donderdag is het dus zover. Vergeet je wekker niet want deze te gekke ‘Lightbulb’ colorway is vanaf 9:00 verkrijgbaar op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,00,-. Houd onze releasekalender in de gaten om geen enkele releases te missen en volg ons op sociale media als je op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van deze Air Jordan 1!

Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike

Je kunt vanaf nu je eigen Nike Air Max 2090 customizen 5

De Nike Air Max 2090 is het nieuwe model van Nike. De sneaker is sinds maart 2020 verkrijgbaar en is sindsdien al in meerdere colorways uitgebracht. Het is vanaf nu ook mogelijk om de Nike Air Max 2090 te customizen. Hoe leuk is het om je nieuwe Air Max 2090 helemaal naar je eigen smaak te maken?

Dit nieuwe Nike Air Max 2090 model heeft als hoofdrol de Air Max 90 in zijn design. Bij het design zijn een aantal details toegevoegd. De air-unit is bij de Air Max 2090 groter als bij de Air Max 90 en ook is de Swoosh bijgesneden in het Air Max 2090 model. Ook het klassieke heel-logo van de Air Max 90 is terug te vinden op deze nieuwe variant, alleen dan in een nieuw jasje. De sneaker is na zijn lancering al in meerdere colorways uitgebracht en je kunt zelfs nu je eigen kleurencombinatie samenstellen.

Nike Air Max 2090

Er zijn ontzettend veel opties en kleuren die je je sneaker kunt geven. Elk onderdeel van de sneaker kun je je eigen kleur geven. Er zijn dan ook verschillende kleuren beschikbaar. Wit, zwart, geel, rood, blauw, roze, lichtroze, noem maar op. Je kunt zelfs nog je eigen tekst toevoegen, om de schoen helemaal van jou te maken. Bekijk hier onder een paar van de voorbeelden die je zou kunnen maken!

De sneakers zijn vanaf nu te customizen op Nike.com. Voor €180,00,- staat jouw eigen customized sneaker al in je wardrobe. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Images by Nike