Air Jordan 6 komt terug met een hele herkenbare colorway 138

De Air Jordan 6 is een echte iconische sneaker, die 29 jaar geleden z’n eerste debuut maakte. Nu is hij weer terug in een nieuwe colorway, “Hare”. Komt die naam je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen, hij is bijna 1 op 1 vergelijkbaar met de Air Jordan 7 “Hare”. Omdat ze zoveel gemeen hebben, hebben ze ook dezelfde naam gekregen. Vanaf 11 april zijn ze verkrijgbaar bij verschillende Nike retailers en bij Nike voor 190 euro.

Debuut

De sneakers kwamen uit in 1991, in 5 originele colorways. Dit gebeurde in het basketbal seizoen van 1990-1991. De Bulls het team waar Michael Jordan in zit, zou voor het eerst naar ‘The Finals’ gaan. Bij het kampioenschap wonnen ze, en dat terwijl Michael de Air Jordan 6 droeg. Hierdoor is het een echte classic geworden. Het uiterlijk van de sneaker is geïnspireerd door de auto van de basketballer Jordan. Hij brengt namelijk snelheid en klasse samen, gedetailleerd met een doorschijnende rubberen zool, en zichtbare lucht.

Air Jordan 6 Hare | CT8529-062

De sneaker lijkt ontzettend veel op de Air Jordan 7, die dezelfde colorway heeft. Ook al is hij bijna identiek, het blijft een toffe sneaker. Natuurlijk is hij wel aangepast naar de Air Jordan 6, zo zijn er bijvoorbeeld wel wat toegevoegde stukken. Ondanks dat de basis van wit leer is, je kan niet zeggen dat hij saai is. Het is namelijk echt een sneaker met kleurrijke details, die ook verschillende tinten subtiel overlapt. De tong heeft een soort kleurrijke retro achtige look gekregen. De vetersluiting is ook zeker iets wat gelijk opvalt, het lijkt op een soort wortel met de groene en oranje kleuren.

Release info

Op zaterdag 11 april 2020 komen de Air Jordan 6 “Hare” uit, ze zijn verkrijgbaar bij verschillende geselecteerde Nike retailers en natuurlijk bij Nike voor 190 euro. Houd onze releasekalender in de gaten, daar vind je alle nieuwtjes en laatste releases. Zo ben je altijd up to date over de hottest sneaker trends.

Air Jordan 6 Retro 'Hare'

CT8529-062 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 "Hare"
Air Jordan 6 "Hare"
Air Jordan 6 "Hare"
Images by Hanzuying
Previous ArticleNext Article

Air Jordan 1 Mid dropt heerlijke colorway voor dames 4

Air Jordan 1 zijn hotter dan ooit en ook de Mids vallen in de smaak en daar speelt het Jordan brand goed op in. Er staan namelijk al wat behoorlijk colorways te wachten die staan te popelen om uit te komen. En nu hebben ze er nog ééntje bij toegevoegd, de heerlijke ‘Barely Orange’ colorway. Deze heeft ontzettend veel kenmerken en komt voor de meeste ook wel op zeer bekende wijze aan. Het paar heeft namelijk wat weg van de Air Jordan 1 ‘Fossil’. Wanneer het paar zal droppen is nog niet bekend, wel kunnen we dit paar nog deze zomer verwachten.

Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Barely Orange’ | BQ6472-800

Ook al heeft deze heerlijke colorway wat weg van de ‘Fossil’, toch zijn ze wel anders van elkaar. Zo is dit paar veel lichter en helderder. Met een pasteloranje die de zwarte, witte en zeilondertonen naar boven haalt. De laatste komt hier aan op het middenpaneel en op de veters. Dit terwijl zwarte blokkering vormen op de tong, voering, kraag en de swoosh. Ook kunnen we de vleugels en de tenen niet vergeten. Onder de voeten vind je een schone witte tussenzool met een ‘Barely Orange’ rubberen buitenzool. Voor de branding is er gekozen om deze te benadrukken met zwarte kleuren.

Release info

Nog heel even wachten want helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven. Wel verwachten we het paar in 2020, in de zomer. Meestal bij dit soort paren, zullen ze uit het niets online staan. Dus voor je het weet zullen ze online staan! Wees wel op je hoede, want ze zullen behoorlijk hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Images by: Nike

Detailed look: Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ 6

Het is 2020 en dat is toch wel echt het jaar van de Air Jordans. Modellen als de Air Jordan 1, Air Jordan 4 en de Air Jordan 6 zijn weer hotter dan ooit. Deze hype hebben we voornamelijk te danken aan de ontzettend harde colorways die uitgebracht worden door Nike. Het merk bewijst keer op keer alle touwtjes in handen te hebben. Ook met deze Premium Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ laten ze zien van alle markten thuis te zijn. 

De naam van deze release zegt het al: Premium. De Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ is gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en dit zie je direct terug. Desondanks het feit dat de sneaker geheel zwart is springen de details er toch uit. Zo zien we het subtiele verschil in glad leer en nerf leer op het bovenwerk. Ook zijn de witte/lichtgrijzen details bij de midsole perfect voor de nuance voor de sneaker. 

Gezien de colorway durven we nog niet te zeggen wanneer deze Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ exact uit zal komen. Het gerucht gaat wel dat ze deze zomer al uit zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd uit zullen komen. Ook zie je hier het overzicht met alle hyped sneakers van dit moment. 

WMNS ‘Triple Black’

Size? X adidas ZX5000 dropt eerste foto’s van nieuwe samenwerking 14

De geruchten gingen al dat Size x adidas opnieuw de samenwerking zouden aangaan, en dit keer is de adidas ZX5000 in een heerlijk nieuw jasje gestopt. En we kunnen met volle trots zeggen dat er bij vele al het schuim in de sneakers staat. Er is gekozen voor een slim herfstachtig kleurenpalet. De Size? crew laat weten dat nog niet alles is en dat we hun in de gaten moeten houden want voor je het weet zijn er een heleboel nieuwe updates. Zouden ze dan ook de adidas ZX10.000 transformeren? Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Size? bestaat dit jaar alweer 20 jaar! Ze vertelden op hun verjaardag dat ze veel exclusieve sneakers zouden droppen en die we snel kunnen verwachten. Size? opende zijn deuren voor het eerst in 2000. Size? staat bekend om de moderne winkels en exclusieve producten die altijd binnen no time uitverkocht zouden zijn.

Size? X adidas ZX5000 / ZX10.000

De heerlijke samenwerking is zeker weten goed gelukt. En zoals velen zeggen, dit lijkt een trefzekere winnaar te zijn. Er is gebruik gemaakt van een slim herfstkleurig pallet die terug is te zien over de gehele sneaker. Natuurlijk kon de Size? branding niet missen, en die zijn gevestigd op de hielen voor extra detailpunten. Ze hebben beide een andere kleur gekregen. Op de foto’s zie je twee verschillende sneakers, het lijkt op de ZX10.000. Deze kunnen we ook verwachten. Maar daar is nog geen verdere informatie over bekend.

Release info

Helaas zijn dit nog maar de eerste foto’s van het paar van de samenwerking Size x adidas, maar een releasedatum is nog niet vastgesteld. Maar zoals Size? crew zegt, houd ze in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Lukematthews_