Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90

2 maart 2020 16:45
Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90

Het is een groot feest de komende tijd bij Nike! De Nike Air Max 90 viert namelijk dit jaar haar dertigste verjaardag. Om dit te vieren is Nike volop bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Zo is er een nieuwe colorway verschenen op deze Air Max 90 en die verschijnt dit jaar nog!

De Nike Air Max is al een tijdje op de wereld. De schoen is namelijk voor het eerst uitgebracht in 1990. Tot de dag van vandaag is deze sneaker nog hartstikke populair en een echte favoriet voor de sneaker verzamelaars. De sneakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.

Nike Air Max 90 ‘Grey/Pink’ | Closer Look

Voor iedereen die wel van een beetje roze houdt is deze sneaker perfect. Deze keer krijgt de sneaker namelijk een grijs/roze colorway. De sneaker heeft een lederen constructie met overlays van suède. Niet alleen grijs en roze zijn terug te vinden, maar ook een beige tint. Deze beige kleur zit op de bovenste ogen, de suède spatborden en op de buitenzool. Het gebied rondom de Air Unit heeft een roze kleurtje gekregen. Het design wordt afgemaakt met het lichtroze branding Nike logo op de achterkant.

Wanneer deze sneaker precies uitgebracht zal worden is nog niet bekend. Wel zal deze nog uitgebracht worden in 2020 en is hij te verwachten bij Nike. Ben je benieuwd welke sneakers binnenkort releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Volg ons ook op social media voor het laatste sneaker nieuws! Check de afbeeldingen van de sneaker hieronder.


Nike Air Max 90 'Grey/Pink'

CW7483-001 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Images by Nike