Bart van Hylckama is te gast in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’

Eén van de gasten in de 1e aflevering van het 2e seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast is niemand minder dan Hagenees Bart van Hylckama, retailondernemer en creative duizendpoot.

Bart startte in 2004 BigBooming Media, een tekstbureau dat teksten levert, content creëert, adviseert en begeleidt op het gebied van social media. Met name voor de horeca, fashion en retail. En als je Bart volgt op de verschillende online kanalen weet je dat hij suffe onderwerpen lekker leesbaar maakt met enorm veel humor en bravoure. Het lezen van zijn content is altijd garantie voor een dikke smile op je gezicht! 

In 2011 begon zijn Baretta avontuur. De winkel is wereldberoemd in Den Haag en staat daar bekend als de ‘Denim Social Club’ Met onder andere labels als Denham, Naked & Famous, Daily Paper en Olaf is Baretta een one-stop multibrand jeanswinkel die je echt niet kan overslaan bij een bezoek aan Den Haag. Met de verhuizing naar de Prinsestraat in Den Haag en de opening van Uptown maakte Bart samen met zijn compagnon een enorme stap en zijn hun winkels in het historische Hofkwartier dé place to be voor fashion minded Den Haag. 

Bart van Hylckama
Bart van Hylckama

Dan sneakers. Het is overduidelijk dat het sneakervirus ook Bart heeft aangestoken. Zijn verzameling bestaat uit heel veel heerlijke paartjes waar hij ook nog eens uitgebreid over kan vertellen. Genoeg reden dus voor Valerio en (co-host in aflevering 13) Donovan Heeneman om Bart eens te vragen naar al zijn avonturen, zijn ondernemerschap en zijn passie voor Sneakers. 

De eerste aflevering van seizoen 2 is vanaf nu te beluisteren of te zien via SpotifyApple Podcasts en Youtube.

Previous ArticleNext Article