Seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast begint op vrijdag 28 februari! 208

Vanaf vrijdag 28 februari 2020 20:00 uur kan jij weer kijken of luisteren naar een nieuw seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. In de eerste aflevering van seizoen 2 ontvangen Valerio en Donavan Heeneman van SneakerDisplays.com (de co-host in deze aflevering) twee bijzondere gasten met beide een enorme passie voor sneakers. 

Melly Mel

Melvin Sibelo, beter bekend onder zijn DJ naam: Melly Mel, groeide op met soul, disco en hiphop maar zag pas echt het licht bij de It, Roxy en Paradiso waar hij zijn liefde voor housemuziek ontwikkelde. Het duurde daarna niet lang voordat zijn passie voor muziek werd omgezet naar dj-en voor publiek. Hij startte daarmee in 1994. Na jaren ervaring opbouwen begon er een nieuwe stream die de Engelse underground veroverde. In 1998 begon hij UK/Garage te draaien en kort daarna werd Melvin bekend als de beste artiest in de garage scene. 

Tegenwoordig doet Melvin het rustiger aan. Als hij draait doet hij dat weer in de stijl waar hij altijd al van gehouden heeft: house. Op basis van housemuziek speelt hij een set die allerlei stijlen bevat zoals disco, pop, breakbeat en klassiekers. 

Sneakerjagers 'On Air'
Sneakerjagers 'On Air'

Begin jaren negentig begon ook zijn bezeten passie voor sneakers. Hij staat dan ook bekend als een OG-verzamelaar die werkelijk alles heeft of heeft gehad. Hij is dan ook een lopende encyclopedie als het gaat om sneakers die zijn uitgekomen in het verleden. 

Heel veel redenen dus om deze relaxte gast eens helemaal leeg te vragen over zijn verleden, passies en kennis over sneakers. 

Bart van Hylckama

Hagenees Bart van Hylckama is retailondernemer en creative duizendpoot. Hij startte in 2004 BigBooming Media, een tekstbureau dat teksten levert, content creëert, adviseert en begeleidt op het gebied van social media. Met name voor de horeca, fashion en retail. En als je Bart volgt op de verschillende online kanalen weet je dat hij suffe onderwerpen lekker leesbaar maakt met enorm veel humor en bravoure. Het lezen van zijn content is altijd garantie voor een dikke smile op je gezicht! 

In 2011 begon zijn Baretta avontuur. De winkel is wereldberoemd in Den Haag en staat daar bekend als de ‘denim social club’ Met onder andere labels als Denham, Naked & Famous, Daily Paper en Olaf is Baretta een one-stop multibrand jeanswinkel die je echt niet kan overslaan bij een bezoek aan Den Haag. Met de verhuizing naar de Prinsestraat in Den Haag en de opening van Uptown maakte Bart samen met zijn compagnon een enorme stap en zijn hun winkels in het historische Hofkwartier dé place to be voor fashion minded Den Haag. 

Sneakerjagers 'On Air'
Sneakerjagers 'On Air'

Dan sneakers. Het is overduidelijk dat het sneakervirus ook Bart heeft aangestoken. Zijn verzameling bestaat uit heel veel heerlijke paartjes waar hij ook nog eens uitgebreid over kan vertellen. Genoeg reden dus voor Valerio en (co-host in aflevering 13) Donovan Heeneman om Bart eens te vragen naar al zijn avonturen, zijn ondernemerschap en zijn passie voor Sneakers. 

De 1e aflevering van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ is te zien of te beluisteren vanaf vrijdag 28 februari 2020 20:00 uur via Spotify, Apple Podcasts en Youtube.

Previous ArticleNext Article

Pieter Pauwels van Panthers sneakerstore & Locker Room Brussel is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast 93

In aflevering 3 van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast hebben we onze eerste internationale gast. Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, schuift aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordans en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, ASICS, Reebok en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. Valerio en (co-host) David de Ruiter (mercer) horen veel nieuwe feitjes en weetjes in deze aflevering! De podcast met Pieter Pauwels is te beluisteren of te zien vanaf vrijdag 20 februari om 20.00 uur. 

Ted van sneakerstore Epic in Breda is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast 74

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Nike, Karhu, Puma, New Balance, Vans en adidas. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is. 

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat. 

Valerio en (co-host) David de Ruiter (Mercer) hebben dus de handen vol aan deze gedreven en gepassioneerde ondernemer. De 3e aflevering van seizoen 2 is nu te zien via YouTube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

De derde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu live! 50

Vanaf heden kun jij kijken of luisteren naar de derde aflevering van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en (co host) David de Ruiter krijgen in deze aflevering weer twee ‘sneakerfreaks’ aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam.

Ted van Eldik

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Karhu, Puma, New Balance, Vans en Nike. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is. 

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat. 

Pieter Pauwels 

Helemaal gaaf! Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, is te gast in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops Panthers en Locker Room in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje Sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordan en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, Yeezy en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. 

De 3e aflevering van seizoen 2 is te zien of te beluisteren via SpotifyApple Podcasts  of via YouTube