Seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast begint op vrijdag 28 februari!

Vanaf vrijdag 28 februari 2020 20:00 uur kan jij weer kijken of luisteren naar een nieuw seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. In de eerste aflevering van seizoen 2 ontvangen Valerio en Donavan Heeneman van SneakerDisplays.com (de co-host in deze aflevering) twee bijzondere gasten met beide een enorme passie voor sneakers. 

Melly Mel

Melvin Sibelo, beter bekend onder zijn DJ naam: Melly Mel, groeide op met soul, disco en hiphop maar zag pas echt het licht bij de It, Roxy en Paradiso waar hij zijn liefde voor housemuziek ontwikkelde. Het duurde daarna niet lang voordat zijn passie voor muziek werd omgezet naar dj-en voor publiek. Hij startte daarmee in 1994. Na jaren ervaring opbouwen begon er een nieuwe stream die de Engelse underground veroverde. In 1998 begon hij UK/Garage te draaien en kort daarna werd Melvin bekend als de beste artiest in de garage scene. 

Tegenwoordig doet Melvin het rustiger aan. Als hij draait doet hij dat weer in de stijl waar hij altijd al van gehouden heeft: house. Op basis van housemuziek speelt hij een set die allerlei stijlen bevat zoals disco, pop, breakbeat en klassiekers. 

Sneakerjagers 'On Air'
Sneakerjagers 'On Air'

Begin jaren negentig begon ook zijn bezeten passie voor sneakers. Hij staat dan ook bekend als een OG-verzamelaar die werkelijk alles heeft of heeft gehad. Hij is dan ook een lopende encyclopedie als het gaat om sneakers die zijn uitgekomen in het verleden. 

Heel veel redenen dus om deze relaxte gast eens helemaal leeg te vragen over zijn verleden, passies en kennis over sneakers. 

Bart van Hylckama

Hagenees Bart van Hylckama is retailondernemer en creative duizendpoot. Hij startte in 2004 BigBooming Media, een tekstbureau dat teksten levert, content creëert, adviseert en begeleidt op het gebied van social media. Met name voor de horeca, fashion en retail. En als je Bart volgt op de verschillende online kanalen weet je dat hij suffe onderwerpen lekker leesbaar maakt met enorm veel humor en bravoure. Het lezen van zijn content is altijd garantie voor een dikke smile op je gezicht! 

In 2011 begon zijn Baretta avontuur. De winkel is wereldberoemd in Den Haag en staat daar bekend als de ‘denim social club’ Met onder andere labels als Denham, Naked & Famous, Daily Paper en Olaf is Baretta een one-stop multibrand jeanswinkel die je echt niet kan overslaan bij een bezoek aan Den Haag. Met de verhuizing naar de Prinsestraat in Den Haag en de opening van Uptown maakte Bart samen met zijn compagnon een enorme stap en zijn hun winkels in het historische Hofkwartier dé place to be voor fashion minded Den Haag. 

Sneakerjagers 'On Air'
Sneakerjagers 'On Air'

Dan sneakers. Het is overduidelijk dat het sneakervirus ook Bart heeft aangestoken. Zijn verzameling bestaat uit heel veel heerlijke paartjes waar hij ook nog eens uitgebreid over kan vertellen. Genoeg reden dus voor Valerio en (co-host in aflevering 13) Donovan Heeneman om Bart eens te vragen naar al zijn avonturen, zijn ondernemerschap en zijn passie voor Sneakers. 

De 1e aflevering van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ is te zien of te beluisteren vanaf vrijdag 28 februari 2020 20:00 uur via Spotify, Apple Podcasts en Youtube.

Previous ArticleNext Article