Skip to content
Upcoming

adidas 4D Run 1.0 heeft releasedatum gekregen

22 februari 2020 10:00
adidas 4D Run 1.0 heeft releasedatum gekregen

adidas dropt 27 februari een nieuwe colorway op de 4D Run 1.0 Silhoutte. De toekomst van het hardlopen. Eerder was er al een andere colorway die veel ogen trokken, het is een bijzondere schoen. In september werden al foto’s bekend gemaakt en nu hebben ze eindelijk een releasedatum bekend gemaakt, voor de meeste winkels gaat dit 27 februari zijn. Anderen hebben bekend gemaakt dat ze ze 1 maart krijgen.

adidas 4D Run 1.0 | FW1233

adidas staat bekend als de sneakers die perfect zijn voor atleten en lifestyle. Zij willen elke dag veranderen en hebben ons daarom deze sneakers cadeau gegeven. Ze zijn perfect voor het hardlopen omdat ze zo flexibel zijn en nemen jou en andersom mee met elke stap. Wat de schoen nou zo bijzonder maakt is de zool, die is namelijk gemaakt met een 4D apparaat. De gedachte hierachter is dat het gebaseerd is op 17 jarige sportersdata. Voorheen is er ook al een sneaker uitgekomen van adidas die de grote zus van de 4D wel zou kunnen zijn. Ook zit er een verschil in de prijs, de nieuwste adidas die gemaakt zijn met het 4D effect zijn een stuk goedkoper, namelijk vanaf 250,-. Ook de middenzool is dit keer van 3D materiaal gemaakt. Beide hebben ze een runner uiterlijk.

Ze passen zich helemaal aan, aan hoe jij beweegt. Het is de lichtste versie ooit tot nu toe gemaakt. Er zit echte precisie in de zool verwerkt, hierdoor konden ze de ‘Aero Green’ behouden. Boven is het van knit versterkt met synthetische overlays. De neus en hiel hebben de zogenoemde ‘koolstofvezelpatronen’. Zwarte details en kragen maken de schoen helemaal af.

Release

In de meeste sneaker winkels zijn ze vanaf 27 februari verkrijgbaar, bij anderen zou dit 1 maart kunnen zijn. Ze zijn vekrijgbaar vanaf 250,-. Wil je nou voor altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd onze releasekalender in de gaten voor meer sneakers.

adidas 4D Run 1.0 'Signal Coral'

FW1233 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Images by Sneakernews