Skip to content
Upcoming

De ‘Sail’ colorway komt op de Nike Air Force 1 Low

21 februari 2020 10:59
De ‘Sail’ colorway komt op de Nike Air Force 1 Low

In 2020 zien we dat Nike duidelijk bezig is met een bepaalde trend. De Air Jordan 1 Low, de Air Max 90, de Air Force 1 Low en de Jordan 1 High zijn modellen die we erg vaak in onze Sneakerjagers Releasekalender voorbij zien komen. Afgelopen week hebben we nog een nieuwe release, de Air Force 1 ‘Tear Away’, kunnen toevoegen aan dit lijstje. Vandaag staat er weer een nieuwe Air Force 1 Low op de lijst, namelijk deze Nike Air Force 1 Low ‘Sail’.

We zien steeds vaker dat Nike al actief bezig is met het focussen op de zomerse maanden. De colorways worden langzaam wat vrolijker en de witte midsole/witte outsole combo zien we steeds vaker voorbijkomen. Met deze subtiele lichte colorway kunnen we dit feit wederom bevestigen.

Nike Air Force 1 Low ‘Sail’ | De details

De colorway van deze Nike Air Force 1 Low ‘Sail’ bestaat voornamelijk uit lichte tonale kleuren. Zo zien we dat het bovenwerk gemaakt is van vier verschillende materialen, canvas, leer, suède en nubuck. Voor de toebox en het middelste paneel aan de zijkant van de sneaker is gebruik gemaaky van het nubuck materiaal. De gehele heel en de mudguard is gemaakt van een boterzacht suede. Hieroverheen zien we een lederen swoosh waar een fijne nerf op aan is gebracht. Op de heel en de tongue zien we dat ze gebruik gemaakt hebben van canvas.

De materialen klinken heel druk maar het past eigenlijk perfect bij elkaar door de combinatie van de kleuren sail, licht grijs en gebroken wit. Als finishing touch heeft Nike gekozen voor de klassieke white on white midsole/outsole voor deze sneaker.

Er is momenteel nog geen vaste releasedatum bekend van deze Nike Air Force 1 Low ‘Sail’. We verwachten echter wel dat deze sneaker pas zal uitkomen in de warmere maanden van het jaar gezien de colorway. Houd in de tussentijd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor het laatste sneakernieuws en meer updates over deze release. 

Nike Air Force 1 LV8 'Sail'

CW7584-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Force 1 Low 'Sail'
Force 1 Low 'Sail'
Force 1 Low 'Sail'