Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is opgedoken in een zomerse colorway

17 februari 2020 14:13
De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is opgedoken in een zomerse colorway

In 2019 verscheen de Nike Blazer Mid ’77 Vintage in een hoop nieuwe colorways, maar er verschenen ook een aantal restocks. Nu is er een nieuwe colorway opgedoken die beschikt over de kleuren ‘Light Bone’ en ‘Total Orange’.

Nike is druk bezig om de Blazer Mid ’77 Vintage nieuw leven in te blazen. Er verschijnen veel colorways de laatste tijd, zoals het ‘Sketch Pack’ dat laatst opdook. Ook verschijnt er zondag 21 februari 2020 een ‘Dorothy Gaters’ colorway op het iconische model.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Light Bone/Total Orange’ | Closer Look

De Blazer Mid blijft trouw aan zijn oorspronkelijke vorm dankzij de versterkte voorkant en de zichtbare schuimtongen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een ‘Light Bone’ kleur. Ook de branding op de tong en de veters zijn verwerkt in dezelfde kleur. De heeltab en de Swoosh hebben een ‘Total Orange’ kleur gekregen om de sneaker toch nog wat levendiger te maken. Op de heeltab is natuurlijk ook Nike branding te vinden. Als we afzakken naar de zool zien we een witte midsole die is gemaakt van rubber. Ook de outsole heeft een witte kleur gekregen.

Scroll naar beneden om een beter beeld te krijgen van de sneaker en binnenkort zal de sneaker een gereleased worden via Nike voor zo’n €100,-. Houd onze Releasekalender goed in de gaten tot die tijd zodat jij op de hoogte blijft van alle updates.


Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Orange Trance'

CZ0461-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Images by Nike