Karhu dropt aankomende vrijdag maar liefst 4 hartendieven 122

Heb jij niemand om Valentijnsdag mee te spenderen? Niet getreurd, het kan maar zo zijn dat jij jouw nieuwe liefdes tegemoet komt. Karhu dropt 14 februari maar liefst vier nieuwe colorways, alle vier zijn ze gelijk om 12 uur middernacht verkrijgbaar. Het zou maar zo kunnen zijn dat één (of meerdere) van deze beauty’s jouw hart stelen aankomende Valentijn.

Karhu geschiedenis

Karhu is een sportsmerk afkomstig uit Finland, vertaald naar het Nederlands betekent Karhu, beer. Zij verkopen al sportartikelen sinds 1916, een behoorlijke tijd al. Tot 1950 hadden ze drie strepen die hun logo moest voorstellen, ze hebben hem verkocht aan een merk in Duitsland. Hedendaags maken ze nog steeds gebruik van de drie strepen. Nu staan ze bekend om hun lichte hippe sneakers, gekke kleurencombinaties en kwalitatieve fijn lopende sneakers. Ze zitten comfortabel doordat het hele lichte schoenen zijn. De sneakers zijn gemaakt voor dames en heren.

De vier hartendieven

Vrijdag 14 februari is het zover, de veelbelovende vier colorways droppen middernacht. De Karhu Fusion 2.0 ‘Night Sky’ werd in 1996 omgeroepen tot beste hardloopschoen van de collectie. Om deze naam te houden hebben ze samengewerkt met de originele ontwerper. De sneaker bestaat uit verschillende kleuren. De schoen bestaat uit suede en nubbuck, de zool is van rubber.

Synchron classics ‘Luna Rock’ is één van de vier die vrijdag ook wordt uitgebracht. In 1980 maakte hij zijn debuut. In de jaren hebben ze wat aanpassingen gedaan, zo zijn ze nu duurzamer en comfortabeler. Tegenwoordig zijn ze de modernste hardloopschoenen. Hij heeft een zachte airunit waardoor je een zachte demping krijgt.

De legacy ‘Lunar Rock’ van Karhu kan je ook echt niet missen. De legacy komt oorspronkelijk uit 1996, hij is dan ook lang niet meer gezien of geproduceerd. Maar niet getreurd, ze zijn vanaf vrijdag weer back on stock. Ook deze schoenen worden vaak gebruikt voor hardlopen, tegenwoordig zie je ze toch vaker op straat.

De laatste maar zeker weten niet de minste, is de Aria 95 ‘Laurel Oak’ dit is ook een stijlvolle sneaker die je overal mee kan combineren.

Ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten.

Karhu Fusion 2.0 'Night Sky'


Karhu Fusion 2.0 'Night Sky'

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Karhu Synchron Classics 'Luna Rock'


Karhu Synchron Classic 'Luna Rock'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Karhu Legacy 'Lunar Rock'


Karhu Legacy 'Lunar Rock'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 95 'Laurel Oak'


Karhu Aria 95 'Laurel Oak'

Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 8 20

sneaker releases week 8

Natuurlijk staat er deze week ook weer een Hottest Sneaker Release voor je klaar! Dit keer bespreken we weer kort maar krachtig dé Sneaker Releases van week 8.

Een ding valt deze week op: rust! De meeste sneakers die deze week uitkomen zijn namelijk rustig en hebben meestal een cleane colorway. Verwacht deze week dan ook geen gekke kleuren en printjes. Op maandag kwam Nike direct al met een re-stock van de Air Jordan 1 Mid ‘Pine Green’. Niet veel later komen er twee Shox uit, ondanks dat het een uitgesproken sneakers is zorgen de colorways toch voor rust. De hype releases vinden plaats in het weekend: Het Air Jordan 1 ‘Fashion’ pack en de adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Tail Light’. Beide sneakers komen uit op zaterdag 22 februari!

Check hieronder onze selectie van de Hottest Sneaker Releases van week 8. Maar houdt ook de releasekalender in de gaten voor deze en alle andere releases.


Air Jordan 1 Mid 'Pine Green'

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Shox TL Nova 'Beige'

donderdag 20 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Shox Tl Nova 'Barely Grape'

donderdag 20 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Jewel QS 'Chicago'

vrijdag 21 februari 2020

Naar alle aanbieders

OBJ X Nike Air Max 720 Slip 'Team Orange'

vrijdag 21 februari 2020

Naar alle aanbieders
OBJ X Nike Air Max 720 Slip 'Team Orange'

Air Jordan 4 'Black Cat'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

New Balance M1300JP3 'Grey'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

Air Jordan 1 Mid 'MLN'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

Air Jordan 1 Low 'PRS'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Tail Light'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders

adidas Originals Superstar 'The Super Stan'

zaterdag 22 februari 2020

Naar alle aanbieders
sneaker releases week 8

Nike dropt twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1 15

Nike komt met twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1. Ze zijn redelijk basic, maar dit maakt ze zeker niet saai. De schoen heeft namelijk een belangrijke finishing touch.

De Nike Air Force 1 is ontworpen door Bruce Kilgore en kwam voor het eerst op de markt in 1982. Sindsdien is er ook weinig veranderd aan het design van de sneaker. Een kenmerk van de Nike Air Force is het kleine medaillon op de neus wat aan de veters zit bevestigd. De schoenen zijn verkrijgbaar in een laag, midden en hoog model.

AF1 White Iridescent’ | CJ1646-100

De sneaker is gemaakt van stevig leer en is een laag model. De kleur van de sneaker is wit. Als finishing touch is de swoosh holographic van kleur. Om het thema helemaal af te maken is ook het label op de tong holographic. De binnenkant van de schoen zal wit zijn en ook het medaillon op de neus is wit.

AF1 ‘Pink Iridescent’ | CJ1646-600

Wit is niet de enige colorway waar Nike mee komt, er komt namelijk ook nog een roze colorway. Dit is de Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’. De Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’ is in principe hetzelfde als de ‘White Iridecent’. De swoosh en het label op de tong zijn net zoals de witte colorway, holographic van kleur. De binnenkant van de sneaker zal roze zijn en de zool is wit van kleur.

Wanneer deze colorway precies uit zal komen, is nog niet bekend. Wel worden deze nog verwacht in 2020. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.

Nike Air Force 1 'White Iridescent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Force 1
Force 1
Force 1
Images by Nike

Nike Air Force 1 'Pink Iridescent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Force 1
Force 1
Images by Nike

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is opgedoken in een zomerse colorway 23

In 2019 verscheen de Nike Blazer Mid ’77 Vintage in een hoop nieuwe colorways, maar er verschenen ook een aantal restocks. Nu is er een nieuwe colorway opgedoken die beschikt over de kleuren ‘Light Bone’ en ‘Total Orange’.

Nike is druk bezig om de Blazer Mid ’77 Vintage nieuw leven in te blazen. Er verschijnen veel colorways de laatste tijd, zoals het ‘Sketch Pack’ dat laatst opdook. Ook verschijnt er zondag 21 februari 2020 een ‘Dorothy Gaters’ colorway op het iconische model.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Light Bone/Total Orange’ | Closer Look

De Blazer Mid blijft trouw aan zijn oorspronkelijke vorm dankzij de versterkte voorkant en de zichtbare schuimtongen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een ‘Light Bone’ kleur. Ook de branding op de tong en de veters zijn verwerkt in dezelfde kleur. De heeltab en de Swoosh hebben een ‘Total Orange’ kleur gekregen om de sneaker toch nog wat levendiger te maken. Op de heeltab is natuurlijk ook Nike branding te vinden. Als we afzakken naar de zool zien we een witte midsole die is gemaakt van rubber. Ook de outsole heeft een witte kleur gekregen.

Scroll naar beneden om een beter beeld te krijgen van de sneaker en binnenkort zal de sneaker een gereleased worden via Nike voor zo’n €100,-. Houd onze Releasekalender goed in de gaten tot die tijd zodat jij op de hoogte blijft van alle updates.


Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Orange Trance'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Images by Nike