Nike brengt ode aan legende Dorothy Gaters met Blazer Mid 159

Aankomend weekend is het weer tijd voor het NBA All Star weekend, naar aanleiding van dit weekend heeft Nike een nieuwe colorway op de blazer mid neergezet die is geïnspireerd door Dorothy Gaters. Dit is de 69ste editie en vindt plaats in het United center in Chicago. Dorothy Gaters kan je dan ook niet missen op het evenement. Een echte powervrouw die al sinds 1974 meisjes coacht in basketbal. Zij heeft naam gemaakt op de Marshall High school in Chicago.

Coach Gaters

Hiervoor heeft Nike al de air force 1 ‘city of dreams’ uitgebracht, ze hebben gebruik gemaakt van 10 verschillende patronen om de diversiteit van culturen in Chicago te laten zien. Hiermee bedoelen ze vooral de verschillende buurten van Chicago. De Airs zijn 10 februari 2020 de lucht in gegaan en Nike heeft gebruik gemaakt van 10 verschillende patronen om de veelzijdigheid te benadrukken. Ook met de blazer mid willen ze een ode brengen aan de legende Dorothy Gaters, zij coacht meisjes al sinds 1974. Met de blazer mid wou Nike, Dorothy eren omdat zij zonder enige ervaring zelf wel altijd de behoefte had om die meisjes wat bij te leren. Coach Gaters is nu 74 jaar oud en wilt het les geven nog niet weg leggen.

Nike blazer mids x Dorothy Gates

De Nike blazer mid bestaat uit vier verschillende kleuren, zwart, team red, Universiteit rood en een licht geel- grijzige kleur. Die kleuren hebben ze te danken aan de Marshall High School. De swoosh is van een suede achtige stof. Het zwarte nubbick wat de basis is van de schoen wordt overlapt door wat meer afwisselende kleuren die afkomstig zijn van de universiteit. Er zitten veel verschillende stoffen in die het heel interessant maken. Achterop de schoen staat het nummer 20, het nummer van Gaters. Op de veters zitten twee gedetailleerde gouden knopjes in een basketbal thema.

Release

De blazers worden in 2020 verwacht, maar er is nog geen exacte release datum. Houd de releasekalender van Sneaker jagers dus in de gaten.

Nike Blazer Mid 'Dorothy Gaters'

CU6442-001 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingsresultaat voor nike blazer mid cu6442-001
Afbeeldingsresultaat voor nike blazer mid cu6442-001
Afbeeldingsresultaat voor nike blazer mid cu6442-001
Afbeeldingsresultaat voor nike blazer mid cu6442-001
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Black’ is nu verkrijgbaar 4

Afgelopen woensdag (1 april) was de release van de ‘Black/White’ variant, gisteren was het de beurt aan de ‘White/University Blue’ colorway en vandaag is het de beurt aan de Nike Air Force 1 Schematic “White/Black”. De sneaker met super toffe details en een geschetste Swoosh. Het is een echte knaller en vanaf nu verkrijgbaar via Foot Locker! Het zal dus niet lang meer duren voordat ze ook verkrijgbaar zullen zijn bij Nike en andere Nike-retailers.

Zoals gezegd kwam deze week al de ‘Black’ en de ‘White/Blue’ uit en vandaag dus de Black/White. Allemaal hebben ze een geschetste design. Dat is niet iets nieuws voor Nike, want dit deden ze namelijk ook op de Air Max 1. Het idee erachter was vooral om Tinker Hatfields te eren van de schetsen. Inmiddels is het een echte legendarisch paartje geworden. Nike heeft daarna besloten om het ook terug te laten komen op de klassieke Air Force 1, en met succes!

Nike Air Force 1 Schematic “White/Black” | CW7581-101

Wat als eerste opvalt is natuurlijk de Swoosh. Een geschetste frisse look, met het idee alsof het met een pen of potlood is ingekleurd. Natuurlijk is de Air Force 1 van zich zelf al een cleane sneaker en dat is in dit geval ook zo gebleven. De geschetste details zijn met mate aangebracht en zijn niet storend. Het is een echte beauty. Daar gaan we niet omheen. De sneaker heeft natuurlijk zijn klassieke bovenwerk gebruikt, van leder materiaal. Boven de getekende Swoosh vind je de naam van het model, Nike Air Force One. Voorop de sneaker vind je het jaartal waarin de Air Force 1 debuteerde, namelijk 1982. Wat er overigens opvallend is aan de sneaker is dat er op de binnenkant van de sneaker geen grote Swoosh te vinden is maar een kleine mini Swoosh op het achterste paneel.

Release info

Zoals gezegd is deze sneaker nu verkrijgbaar via Foot Locker, wanneer hij bij andere Nike retailers zal uitkomen is nog niet bekend. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 110,- euro. Wees er snel bij want deze zullen gegarandeerd hard gaan. Binnenkort volgt er meer info en voor je het weet zijn de sneakers overal verkrijgbaar. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Op deze manier ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Air Force 1 Schematic 'White/Black'

CW7581-101 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

adidas dropt nieuwe colorway op ZX Torsion 9

adidas blijft maar komen met nieuwe releases, en dat is niet heel gek. Ze willen namelijk dit seizoen een sterk statement maken. Aangezien adidas continu een brede collectie aan nieuwe variaties dropt willen ze nu toch terugkeren naar hun retro-geïnspireerde line up. Het Three stripes merk wil alle aandacht richten op een model dat betrokken is bij hun Originals-familie. De ZX Torsion, die nu in een “Legacy Purple” colorway komt. En nog even een pluspuntje, hij is nu verkrijgbaar bij adidas!

adidas ZX Torsion “Legacy Purple” | EF4347

Het Duitse merk wil zijn inspanningen meer in de Originals-familie stoppen, en dit keer is de ZX Torsion aan de beurt. De sneaker uit de jaren 80 is gebaseerd op de schoen die de hardloop wereld des tijds compleet veranderde. De gehele sneaker is in de “Legacy Purple” colorway gedipt. Met natuurlijk de bekende Boost-schuimdemping die niet te missen is bij het Three Stripes merk. Toch is die goed verwerkt en zie je hem nauwelijks naar buiten steken. Je krijgt er ook nog een paar extra veters bij, zo kan je de sneaker helemaal aanpassen naar jouw smaak.

Release info

Het super toffe adidas ZX Torsion “Legacy Purple” model is eentje die betrokken is bij de originals familie. Een echte sneaker waar veel liefde in zit van het three stripes merk. Nu verkrijgbaar bij adidas vanaf 130,- in zowel dames als heren maten. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date.


adidas ZX Torsion

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

adidas dropt snel het toffe Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” 12

Het gaat druk worden aankomende zaterdag, want wat een releases zijn er! Zo dropt o.a. het adidas Response Hoverturf ‘Gardening Pack 2.0’. Vorig jaar ging adidas hard en had het merk vele verrassingen, het was een schat aan geïnspireerde collecties. De ‘Gardening Pack’ was er ééntje die eruit sprong, tot de dag van vandaag is het nog steeds een van de beste trio-silhouetten in een lange tijd.

Nu mogen wij opnieuw boffen, want eindelijk is de officiële 2.0 van de capsule samen met zijn voorsprong de Response Hoverturf onder de komende lei. En het komt al dichter bij, want aankomende zaterdag 4 april dropt het pack!

adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” | FX4153 | 154409

adidas heeft werkelijk alles uit de kast gehaald voor De creaties zijn geïnspireerd op wandelen en het buitenleven dan op de achtertuin. De sneaker heeft met de nieuwste en beste materialen de beste bestendigheid voor slecht weer. Dat komt goed uit met ons kikkerlandje. Met versieringen en details aan de enkel en op de tong, valt de sneaker op en is het een unieke. Daarnaast wordt de branding minimaal gehouden omdat de Three Stripes opgaan in hun monochrome achtergronden. Ze zijn dus beschikbaar in twee verschillende kleuren, zwart en wit. De reflecterende details komen terug en dat maakt ze allebei af.

Release info

Jaja, nog eventjes. 4 april hebben wij het geluk dat beide sneakers zullen droppen, om 10:00 uur moet je gereed staan. Dan zal het adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” , voor heren en dames droppen! Vanaf 160,- euro kunnen ze van jou zijn, wees er snel bij. Deze zullen net zo hard gaan als het eerste pack. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas Repsonse Hoverturf GF6100AM 'White'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas

adidas Response Hoverturf GF6100AM 'Black'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas