KangaROOS eert oud NFL legende Walter Payton met een exclusieve Ultimate make-over

Walter Payton is een van beste running backs die de NFL ooit heeft gekend en aangezien de Super Bowl er langzamerhand aankomt heeft KangaROOS een geweldige sneaker neergezet. KangaROOS heeft de Ultimate een make-over gegeven die volledig in het teken staat van NFL, namelijk de KangaROOS Ultimate ‘Memory of 34’.

Walter Payton was een Amerikaanse professionele footballer. Hij kwam uit voor het team Chicago Bears in de NFL voor dertien seizoenen lang. Payton stond ook wel bekend als ‘Sweetness’. Hij had verschillende records op zijn naam staan, zoals rushing yards, touchdowns, catches en vele andere records. In 1993 werd hij gekozen voor de Pro Football Hall of Fame. Hij overleed op 1 november 1999 aan een leverziekte.

KangaROOS Ultimate ‘Memory of 34’ | Details

De sneakers worden gemaakt in Duitsland. Elke sneaker beschikt over een mix van zacht geelgoud kleurend leer en groen suède. Op deze basis zijn mudguards te vinden van pebbled bruin football leer. Ook is deze overlay te vinden op de hiel en is het logo gemaakt van dit leer. Op de tong zit een lederen patch met hierop een goud/zwart football logo.

Op de linker- en rechterhiel zie je het rugnummer dat Payton droeg, namelijk #34. Rondom de toebox en de enkel zijn enkele reflecterende hits te vinden. De look wordt compleet gemaakt dankzij een witte midsole en een bosgroene/gum outsole.

Zaterdag 1 februari 2020 zal de KangaROOS Ultimate ‘Memory of 34’ verkrijgbaar zijn. Aan de sneaker zal een prijskaartje van €290,- hangen. Helaas zal het niet makkelijk zijn om een paartje te bemachtigen, maar 43Einhalb zal ook enkele paartjes hebben. Er komen namelijk maar 400 paar sneakers uit! Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


KangaROOS Ultimate NFL 'In Memory Of 34'

4702C-3078 · Prijs vanaf €219,-

Naar alle aanbieders
Images by KangaROOS

Previous ArticleNext Article